728×90 caixa onti
Home > General > Experts > COEVAL INICIA LES SEVES TROBADES EMPRESARIALS AMB LA PARTICIPACIÓ DEL CONSELLER D’ECONOMIA RAFAEL CLIMENT

COEVAL INICIA LES SEVES TROBADES EMPRESARIALS AMB LA PARTICIPACIÓ DEL CONSELLER D’ECONOMIA RAFAEL CLIMENT

El Conseller d’Economia, Rafael Climent, ha estat el primer convidat de la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL) en les Trobades Empresarials que la patronal comarcal organitza amb una periodicitat mensual fins al proper mes de juliol i que han tingut una excel·lent resposta per part de les empreses integrades en COEVAL.

L’objectiu d’aquestes Trobades Empresarials és apropar a dirigents polítics i destacats empresaris a la Vall d´Albaida de cara al fet que coneguin la realitat de la mateixa i tractar amb ells temes d’interès econòmic sempre des d’una perspectiva empresarial de cara al fet que coneguin directament i de primera mà l’opinió dels empresaris sobre tema que els afecten en el dia a dia al capdavant de les seves empreses. Igualment COEVAL pretén impulsar accions de suport al territori traslladant les necessitats del mateix de cara a millorar la vertebració territorial de la Comunitat València en la qual tant queda per fer especialment des de l’àmbit polític.

Rafael Climent, Conseller d’Economia ha participat al costat de Julia Company, Directora General d’Indústria, Energia i IVACE en la sessió inaugural d’aquestes Trobades Empresarials de COEVAL i s’han mostrat disposats, com a coneixedors del territori que són, a treballar per afrontar les propostes de major connexió entre l’Administració i els empresaris, ja que aquests són els únics que poden crear llocs de treball, perquè aquests puguin superar reptes fonamentals en aquests moments com són la internacionalització i el disposar de les infraestructures empresarials, com a Polígons Industrials en degudes condicions i dotats d’elements com la fibra òptica que els permetin poder competir en una economia global i complexa com l’actual.

Finalment els empresaris de COEVAL han demanat que es tingui en compte per la seva importància a l’Eix Industrial L´Olleria – Ontinyent- Alcoi- Ibi en les inversions públiques i privades que arribin a la Comunitat Valenciana, així com ser escoltats en les diferents Taules Territorials que la Generalitat, i en concret la Consellería d’Economia, impulsi, especialment a través dels Pactes Territorials per l’Ocupació que el Conseller, Rafael Climent, ha anunciat estaran en marxa a partir de 2017.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent acull les jornades pel clima i l’energia sostenible de la Diputació

La nova trobada de les Jornades Comarcals sobre Canvi Climàtic i Energia Sostenible de la Diputació ha estat dedicada a la mobilitat elèctrica i l’autoconsum energètic