matricula iespouclar 728x90px
Home > General > Ciudadanos Ontinyent impulsa l’ADN caní

Ciudadanos Ontinyent impulsa l’ADN caní

El portaveu de Ciudadanos Ontinyent, Juan Revert, ha presentat una moció amb l’objectiu d’eliminar els excrements als carrers d’Ontinyent. “Es tracta d’un repte amb viabilitat per aconseguir una bona qualitat de vida per a tots els veïns de la ciutat”, ha explicat Revert.

També ha ressaltat l’eficàcia d’aquesta proposta “Ciudadanos presenta a l’Ajuntament una moció per a la creació d’un registre d’ADN de gossos per eliminar els excrements de la via pública. D’aquesta forma aconseguirem una reducció de, almenys, el 80% dels excrements tal com s’ha aconseguit en altres 14 ciutats espanyoles”.

Els beneficis per a la ciutat són diversos, com “la reducció de les despeses dels treballs de neteja viària, el que suposa un estalvi per a l’Ajuntament d’Ontinyent. El foment de la convivència cívica i la reducció dels conflictes veïnals a causa d’aquest problema actual. A més de conscienciar als veïns i apel·lar al civisme col·lectiu”, segons ha puntualitzat.

Font: Ciudadanos Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un programa de prevenció d’addiccions a Ontinyent empra el rap com a eina per reeducar als joves

El rap pot ser una eina de reeducació i per evitar el consum de substàncies …