728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Cinc projectes opten al II premi d’investigació en educació infantil “Col·lectiu Balarma”
Imatge d'arxiu

Cinc projectes opten al II premi d’investigació en educació infantil “Col·lectiu Balarma”

Un total de 5 projectes opten a adjudicar-se la II Edició del Premi d’investigació en Educació Infantil “Col·lectiu Balarma”, un guardó que convoca la Fundació Universitària Vall d’Albaida per estimular la recerca i la millora de la qualitat de l’ensenyament públic.

El guardó, dotat amb 5.000 euros, s’alterna cada any amb el premi d’investigació económica Juan José Renau Piqueras, i s’atorga al projecte d’investigació original i inèdit, que el tribunal considere que permet aprofundir en el coneixement i contribuïsca a millorar l’educació infantil, tenint-se en consideració, a més de la qualitat i rigor científic, l’aplicabilitat del treball.

EconomyCash Juny

En concret, els 5 projectes presentats dins del termini establert són els titulats “Coherència i continuïtat a l’etapa Educativa 0-6: Conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola infantil”; “L’escola que tenim és l’escola que volem? Sentir i escoltar. Repensar”; “Dins de l’escola, fora de l’aula”; “Crear i emocionar a l’etapa d’educació infantil emprant les arts visuals i la música. Un estudi interdisciplinar en les Comarques Centrals”; i “Ser, fer, pensar i conviure: Construïm l’educació infantil del segle XXI”.

El jurat estarà presidit pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, amb el degà de la Facultat de Magisteri, Manuel Monfort, com a Vicepresident; amb un grup de vocals també vinculats a l’educació com són Rosa Giner, Bernardino Salinas, Maribel Olivares i Desamparados Gregori. El veredicte del jurat es farà públic coincidint amb l’acte de lliurament del Premi de l’Edició anterior, en una data que s’anunciarà a les pròximes setmanes.

A més de la convocatòria dels premis d’investigació, la Fundació Universitària Vall d’Albaida desenrotlla propostes de formació i inserció laboral, activitats culturals i complementa actuacions del Campus d’Ontinyent per tal de potenciar l’oferta acadèmica i impulsa accions que apropen la docència, innovació i l’emprenedorisme. La Fundació está recolçada pels seus patrons que representen la pluralitat social: Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent, Universitat de València, Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Coeval, Ateval, Comissions Obreres i UGT.

Font: Fundació Campus Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

6 rutes turístiques gratuïtes per al mes d’agost

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Turisme ha programat per al mes d’agost …