matricula iespouclar 728x90px
Home > General > Bocairent enllumena l’accés per a vianants de la urbanització de la Canaleta–el Regadiu

Bocairent enllumena l’accés per a vianants de la urbanització de la Canaleta–el Regadiu

La inversió, a càrrec del Pla provincial d’obres i de serveis, ascendeix a 13.500 euros

L’accés per a vianants que uneix el carrer d’Agres amb la urbanització de la Canaleta–el Regadiu de Bocairent per sobre del riu Clariano compta des d’aquest dimecres, 1 de febrer, amb enllumenat públic. El projecte d’instal•lació de dotze faroles materialitzat ve a cobrir una “demanda anhelada pel veïnat de la zona des que el 2010 vam instal•lar la passarel•la d’enllaç de les dos riberes”, segons remarca l’alcalde Josep-Vicent Ferre.

Les lluminàries col•locades segueixen el criteri de baix consum impulsat pel consistori així com eviten la contaminació lumínica. La inversió realitzada ascendeix a 13.500 euros aportats íntegrament per la Diputació de València mitjançant el Pla provincial d’obres i de serveis.

El projecte incloïa també la instal•lació de protecció mitjançant diferencials en els quadres de distribució de 21 zones d’enllumenat públic del nucli urbà. Aquesta actuació “era necessària per a augmentar la seguretat del veïnat” a l’evitar-hi descàrregues en cas d’entrar-hi en contacte amb lluminàries sobre columnes o postes metàl•lics, tal i com constata Josep-Vicent Ferre.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Més de 600 membres de Creu Roja celebraran el 19 de maig a Ontinyent el Dia Mundial de la Creu Roja

El proper dissabte 19 de maig la localitat d'Ontinyent acollirà la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja. Es tracta d'una cita a la qual està previst assistisquen més de 600 voluntaris i voluntàries de l'Organització Humanitària procedents de punts de tota la província de València.