728×90 caixa onti estiu
Home > General > Albaida col•laborarà amb Ontinyent en la defensa dels centres de malalts mentals

Albaida col•laborarà amb Ontinyent en la defensa dels centres de malalts mentals

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Albaida, la socialista Eva Tormo, ha confirmat que el consistori albaidí “no quedarà de braços creuats” front als atacs del Consell als serveis socials per a discapacitats i malalts mentals de la comarca, i “lluitarà” junt a Ontinyent en la defensa del Centre Ocupacional i el Centre de Dia.

evatormo7Cal recordar que la Conselleria de Benestar Social ha notificat a l’Ajuntament d’Ontinyent una retallada de 55.082,87 euros a la seua l’aportació al manteniment i sosteniment del Centre Ocupacional i de en 27.786,53 euros la destinada al Centre de Dia Caixa Ontinyent. Aquestes retallades es realitzen sobre unes subvencions que portaven congelades des de 2009, i que en el cas del Centre Ocupacional s’afegeixen a un dèficit anual acumulat de 100.000 euros per la prestació del servei a què ha de fer front l’Ajuntament d’Ontinyent.

EconomyCash Juny

Els familiars dels tres usuaris d’estos centres en Albaida s’han adreçat per escrit a l’Ajuntament de la localitat per explicar al consistori el “perill real” al que està sotmès la continuïtat de la prestació dels actuals serveis d’estos centres. Davant esta inquietud, Eva Tormo ha procedit a reunir-se amb els familiars dels afectats al municipi per transmetre’ls “la ferma voluntat” de l’ajuntament albaidí de “col•laborar amb Ontinyent en la busca de solucions al problema que ha creat el Consell, que fa estes brutals retallades i després es renta les mans apuntant al copagament com a única alternativa”.

La regidora socialista ha explicat que “l’Ajuntament d’Albaida no està precisament en disposició de fer grans aportacions econòmiques”, però que amb tot, “per nosaltres es una prioritat el manteniment de l’estat del benestar, els discapacitats i malalts mentals són un sector molt sensible, i estem disposats a parlar i veure què podem fer entre tots i totes per no deixar morir estos serveis públics per culpa de la irresponsabilitat del Consell, que prefereix mantenir subvencions per a carreres de cotxes i altres fanfàrries i dona l’esquena a aquells que realment ho necessiten”, concloïa Eva Tormo.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Majors Actius” duplicarà les places als viatges culturals davant l’elevada demanda

Rodríguez destaca la importància d’atendre un sector de la societat on es vol potenciar un envelliment actiu i saludable