728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Festes i tradicions > Agullent promociona la Nit de les Fogueretes a diverses comarques

Agullent promociona la Nit de les Fogueretes a diverses comarques

Les Festes del Miracle d’Agullent, que tindran lloc aquest cap de setmana, i més en concret la Nit de les Fogueretes, estan sent promocionades a diferents localitats de les comarques centrals valencianes i de la Ribera.

Al llarg de tota aquesta setmana prèvia a les festes, promotors turístics estan visitant localitats de la Safor, el Comtat, Alcoià, la Costera i la Ribera per a explicar als vianants a través de material divulgatiu i vídeos, la idiosincràsia de la Nit de les Fogueretes, possiblement la romeria nocturna més antiga de les terres valencianes. A més es dóna informació general dels atractius d’Agullent i de tota la programació de les Festes del Miracle.

EconomyCash Juny

Aquesta acció de divulgació turística, que ha promogut la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Agullent,  ha estat possible gràcies a l’ajuda econòmica concedida per l’àrea de Turisme de la Diputació de València per a promoure la Nit de les Fogueretes d’Agullent, Festes Declarades d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana l’any 2010.

A través de la subvenció concedida per l’àrea de Turisme de la Diputació de València a més de propiciar que ens visiten amants de l’etnologia i les festes tradicionals, s’està potenciant la difusió als mitjans d’un abast provincial-autonòmic de l’acte de Nit de les Fogueretes, així com específicament als mitjans de les comarques veïnes contigües, doncs els seus habitants són àrea potencial de visitants. L’ajuda, que ascendeix a 7.732€, també ha permès reeditar material divulgatiu específic de les festes i en especial de la Nit de les Fogueretes, una romeria nocturna amb més de 400 anys d’història, que aquest divendres 2 de setembre tornarà a tindre lloc a Agullent.

Font: Ajuntament d’Agullent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzen les obres de les zones esportives del parc del Llombo i el Passeig de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de creació de les noves zones esportives al parc …