25/04/2024 - 19:14

6 gimnastes del CDO participen al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

La jove Belén Penadés es va proclamar campiona d’Espanya en categoría aleví

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel Regidor d’Esports, Pepe Pla, rebia aquest dimecres al despatx d’Alcaldia a les 6 joves gimnastes del Club Deportivo Ontinyent que participaren els passats dies 25 al 28 d’abril al Campionat d’Espanya que va tenir lloc a la ciutat de Guadalajara.

El club ontinyentí va participar a un alt nivell , ja que havien en competició unes 240 gimnastes per cada categoria , aconseguint totes classificar-se entre les 40 millors gimnastes d’Espanya en les seues respectives categories, i fins i tot obtenint una medalla d’or, la de Belén Penadés que es va proclamar campiona d’Espanya aleví. Juntament a ella van competir en la categoria infantil , Sara Tolsà i Neus Vidal; en categoria cadet Mònica Reig; i en categoria juvenil Xasmin Tortosa i Paula Llin.

Tant l’Alcalde com el Regidor felicitaven les gimnastes, així com a les entrenadores i familiars que acudien a la recepció i les animaven a continuar amb l’exitosa trajectòria del club ontinyentí.

Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat