728×90 caixa onti estiu
Home > General > 29 estudiants realitzaran pràctiques remunerades a Ontinyent amb “La Dipu et beca”
Becaris de "La Dipu et beca" a Ontinyent del 2016.

29 estudiants realitzaran pràctiques remunerades a Ontinyent amb “La Dipu et beca”

Un total de 29 estudiants de diverses especialitats realitzaran pràctiques formatives remunerades durant l’estiu a l’Ajuntament d’Ontinyent dins el programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “és una oportunitat per als estudiants d’adquirir una experiència molt significativa de treball, i adquirir un coneixement molt valuós de cara a la seua vida professional”, explicava.

Els 29 estudiants estaran en pràctiques en l’Ajuntament d’Ontinyent al període del 1 de juliol al 31 d’agost, amb una dedicació mínima de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social. Les bases es poden consultar ja a la web municipal, www.ontinyent.es, podent presentar-se les sol·licituds del 1 al 9 de juny per part dels aspirants, que podran ser estudiants de les diferents titulacions que consten a les bases.

La Dipu et Beca ofereix a través de l’Ajuntament d’Ontinyent 7 beques per a funcions administratives; 5 per a Biblioteca i Cultura; 5 beques per al departament d’Esports; 3 per a Benestar Social; 3 per a Turisme; 2 beques per al departament Jurídic; 1 per al departament de Joventut; 1 per a Medi Ambient; 1 per a premsa i 1 per al departament d’Informàtica.

“La Dipu et beca” forma part del Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove posat en marxa la Diputació de València amb l’objectiu de diversificar i dignificar les beques que atorga la corporació provincial. Dins d’aquest pla, a més d’estos 29 becaris, l’Ajuntament d’Ontinyent participa d’un programa de beques de postgrau adreçades a optarà a oferir als joves que han acabat els seus estudis, dirigides a promoure la seua inserció laboral.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un Pla de Xoc que permetrà reduir a un mes les valoracions de la Dependència en 2020

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un Pla de Xoc que permetrà reduir a un …