728×90 caixa onti
Home > General > 1.860 joves participen a Ontinyent en cursos i tallers organitzats per l’Ajuntament

1.860 joves participen a Ontinyent en cursos i tallers organitzats per l’Ajuntament

Un total de 1860 joves han pogut gaudir durant l’últim any als 33 tallers i activitats organitzats en Ontinyent al marc de la programació estable d’oci educatiu posada en marxa per l’Ajuntament de la ciutat, a través de la regidoria de Joventut.

El regidor coordinador d’Educació, Esports, Joventut, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell, i la regidora de Joventut, Katty Ushiña, coincidien en agrair la bona acollida al seguit d’activitats gratuïtes organitzades, seleccionades pel propi jovent a través d’enquestes i compatibles amb les que s’ofereixen a través del CLJO.

Borrell i Ushiña coincidien en destacar que “des del Govern d’Ontinyent ens prenem seriosament a la joventut, i per això no sols volem participar en projectes de garantia social i de joventut per impulsar que els i les joves tinguen feina, sinó que també volem que compten amb una programació estable com a alternativa d’oci educatiu”, apuntaven.

Així, des de maig de 2016, s’han anat realitzant activitats trimestralment tots els divendres i dissabtes, prèviament triades tenint en compte l’opinió de la joventut d’Ontinyent mitjançant enquestes i l’Oficina Jove. Al cas de l’últim trimestre, entre les activitats ha hagut tallers d’anglès conversacional, de defensa personal, de creació de pàgines web, cursos de fotografia amb el telèfon mòbil, de parkour o de doblatge de pel·lícules en Valencià entre altres.

A més, dins de la programació de joventut, i conjuntament amb la Xarxa Jove, 250 alumnes de tercer de la ESO dels centres IES l’Estació, IES Jaume I, la Milagrosa, Santa Maria, la Concepció i Sant Josep han participat en un Projecte de Participació. Aquest projecte pretén promoure la participació del jovent en diferents col·lectius, així com donar a conèixer les diferents possibilitats d’oci i formació no regulada que existeixen.

Cal recordar que des de la Regidoria de Joventut s’ha apostat per la consolidació de l’Oficina Jove com a punt d’informació i treball juvenil, des d’on ja s’està treballant en una nova programació d’activitats per a joves, tenint en compte de nou les seues peticions, per als mesos d’octubre, novembre i desembre.

Katty Ushiña destacava que “la valoració tant per part dels joves participants, dels encarregats de les activitats, com de la Regidoria és molt positiva degut a la qualitat dels tallers i la bona acollida que ha tingut per part dels joves, el que ens anima a seguir en la mateixa línia”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’amplia l’abast de les ajudes municipals per rehabilitar inmobles

En els carrers perimetrals de la zona d’actuació de la Vila, Raval-Poble Nou i Camí dels Carros-Cantereria s’inclouran els dos costats del carrer, sempre que l’immoble tinga més de 50 anys