20/04/2024 - 18:17

Tres pòdiums per al CAVA en l’inici de la temporada de cross a Sant Joan i Vila-Real

El passat 18 de novembre va començar de manera oficial la temporada autonòmica de camp a través amb la disputa de dos proves del Circuit Autonòmic de cross a Vila-Real i Sant Joan. La llunyania de les proves i el fet que coincidira amb la Fira d’Ontinyent va fer que la participació dels atletes del CAVA-Stocklogistic fora poc nombrosa, però molt exitosa. A Sant Joan Inma Llorca va acabar tercera en la prova sub20 en el seu debut en la nova temporada. A Vila-Real, Aina Àlvarez també acabava tercera en la categoria sub20, mentre que Patricia Alacreu era sisena. En categoria sub12 Ferran Reig va fer una gran cursa i va arribar segon en la prova sub12. En la prova castellonenca va destacar el mal oratge amb pluja i fang en el recorregut, el que va augmentar la duresa de la prova.