Home > Esports > El Taravi i l’Estudiantes Rugby Club s’enfronten a benefici del Trèvol

El Taravi i l’Estudiantes Rugby Club s’enfronten a benefici del Trèvol

El Taravi Rugby Club i l’Estudiantes de València s’enfrontaran al Clariano dissabte 15 de juliol a les 18 hores a benefici del projecte Trèvol. Tot i que la Mancomunitat ha augmentat el pressupost del projecte un 15% en els pressupostos d’enguany i suposa el 26% del total, 1’239 milions d’euros, «qualsevol ajuda és poca, ja que comptem amb 180 usuaris i 80 en espera» reconeix el vicepresident de la Mancomunitat, Jaime Peris, que recorda que l’entitat comarcal complix enguany 30 anys i en porta 10 de la mà del projecte d’ocupació amb suport i vida independent per la qual cosa «no s’entén la Mancomunitat sense el Trèvol ni el Trèvol sense la Mancomunitat».

Per això, aquells que desitgen contribuit al projecte ho poden fer mitjançant la compra d’entrades pel partit, a 3 euros i que l’any passat van suposar 1.900 euros nets. Això és possible gràcies a la participació gratuïta dels clubs, així com la cessió gratuïta del Clariano per part de l’Ajuntament d’Ontinyent. Com valora el seu regidor d’Esports, Òscar Borrell, «Hem posat totes les facilitats, com no podia ser d’una altra manera i els equips trobaran un camp completament renovat en la gespa i les butaques». Ontinyent va viure fa 3 anys el primer partit de rugby a benefici del Trèvol i, enguany, estrena club. «El Trèvol va fer nàixer el cuquet del rugby perquè, si una cosa no es veu, no es fa».

Un dels responsables i protagonistes del dissabte és l’Estudiantes Rugby Club de València que, enguany, lluirà el logotip del Trèvol en la samarreta durant tota la lliga. «El rugby són valors i quan podem fer qualsevol cosa pels altres, la fem, per això hem volgut cedir un espai publicitari per a donar a conéixer el projecte» explica el seu director esportiu, José J. Hurtado. Tant ell com el representant del TaraVi han convidat els espectadors a assistir al partit, donar suport al Trèvol i contagiar-se dels valors que transmet l’espot del baló ovalat.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El premi de Literatura Eròtica es lliurarà el 23 de juny a Bocairent

Bocairent acollirà el 23 de juny el lliurament del 24é premi de Literatura Eròtica de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *