matricula iespouclar 728x90px
Home > Esports > Se celebra a Ontinyent la “Festa del Bàsquet Femení” del Club Martínez Valls

Se celebra a Ontinyent la “Festa del Bàsquet Femení” del Club Martínez Valls

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València col·laboren amb la realització aquest dissabte 10 de juny de la “Festa del Bàsquet Femení” del Club Martínez Valls Básquet, una iniciativa del club per tal de fomentar la pràctica d’aquest esport entre les xiquetes nascudes entre 2004 i 2008.

El coordinador del club, Javi Barberá, explicava que esta activitat, que tindrà lloc de 9:30 a 13:30 hores al col•legi Martínez Valls, consistirà en una jornada de portes obertes on les xiquetes participaran d’entrenaments, jocs i un esmorzar. Amb aquesta iniciativa es pretén completar la pedrera femenina del club en totes les categories d’edat, que actualment només compta amb equips femenins en aleví i senior.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, tenia paraules d’agraïment per al Martínez Valls “pel seu treball de foment de l’esport de base i femení, dues línies d’acció bàsiques per a esta regidoria, com demostra el fet que es contemplen al conveni recentment signat per l’Ajuntament amb el club fins a 2020. El Martínez Valls està fent un gran treball en aquest sentit com s’ha demostrat amb l’ascens de l’equip Aleví Femení a categoria autonòmica, i comptar amb una pedrera femenina completa, des de prebenjamins a seniors, és un objectiu al qual els animem a treballar amb activitats com aquesta”, destacava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Puig anuncia que “Les pedres de la memòria” començarà a Ontinyent

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dissabte que el projecte …