18/04/2024 - 2:09
Més

El Rugby Club Ontinyent fa suar als campions Warriors/Olimpic

Altres notícies

El partit Rugby Club Ontinyent – Warriors/Olimpic va arrancar segons el previst, amb un assaig del conjunt visitant que posava el 0-4, doncs van fallar la conversió. Els experimentats jugadors de Warriors van recuperar la pilota anotant un altre assaig, però fallant de nou el “+2”. Quan tot feia indicar que l’encontre seria semblant al de l’anada, va aparéixer Samuel per marcar-se una espectacular carrera i posar el primer assaig en el marcador per als locals, sumant-li a més la conversió de Revert per posar el 6-8 en el lluminós. El següent atac anava a ser important, i els líders de la lliga no van fallar, aconseguint posar 4 punts més, doncs van fallar de nou la patada i van col·locar el 6-12. La bogeria va esclatar quan després d’un bon eslalon Lican va arribar a la línia de fons i després de sumar la conversió de Revert el marcador mostrava un empat a 12. Quan s’arribava al final de la primera meitat de nou el combinat Olimpic/Warriors va assajar i de nou van fallar la patada, anant al descans amb un 12-16 molt digne.

Després del pas per vestuaris, Morant i Samuel es van retirar del partit, el primer després d’un fort colp en el cap i el segon per una malaltia que no li va permetre acabar l’encontre, encara que sí jugar 20 molt bons minuts i anotar un assaig malalt. Les baixes van llastrar al RC Ontinyent, que poc després d’arrancar la segona meitat va encaixar un altre assaig que va situar el 12-22, doncs aquesta vegada sí que van encertar amb el llançament a pals. No van abaixar els braços els d’Ontinyent, que van tornar a retallar distàncies després d’un assaig d’Ángel, però aquesta vegada Revert no va poder convertir una difícil conversió, deixant el marcador en 16-22. Els atacs estaven sent molt superiors a les defenses en tots dos costats i això ho va aprofitar Warriors/Olimpic per a col·locar el 16-28 amb un assaig més conversió. Llàcer respondria amb un assaig més la posterior conversió de Revert, que deixava el marcador en un ajustat 22-28 que feia somiar encara tant als jugadors com a aficionats que van acudir al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, però les il·lusions es van dissipar, doncs aquest seria l’últim assaig local. Els visitants per la seua banda van anotar un total de 3 assajos més, 2 d’ells amb conversió inclosa, per deixar el marcador final en un 22-44 que, segons l’equip local, no feia justícia al partit realitzat pels negriblaus, que van realitzar els millors 30 minuts de tota la lliga per a ells, però es van enfonsar en els últims 10 amb tan sols un canvi i les exigències que el campió de lliga els obligava a realitzar, situació que els va deixar desfonats.

Font: Rugby Club Ontinyent

Últimes notícies

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...