728×90 caixa onti
Home > Esports > El Rugby Club Ontinyent paga amb contundència un mal inici

El Rugby Club Ontinyent paga amb contundència un mal inici

La lliga de Rugbi League es va acomiadar d’Ontinyent diumenge passat amb la derrota per 12 punts a 80 enfront d’un dels grans equips del país, el València Warriors.

L’inici de l’Ontinyent va ser dubitatiu i amb diversos errors tant en les passades ofensives com en defensar als jugadors rivals en els atacs del rival, la qual cosa va permetre a Warriors agafar un gran avantatge en el marcador després d’anotar una gran quantitat d’assajos que van disparar als visitants en el marcador. El primer assaig dels nostres va ser obra de Fer Borredà, que va aprofitar un buit en la defensa valenciana per a colar-se i llançar-se cap a la zona d’assaig. El propi jugador convertiria el llançament dels 2 punts.

Després d’anar per sota en el marcador de forma contundent, el missatge en el vestuari va ser clar “anem a divertir-nos i gaudir jugant” i amb aqueixa filosofia van eixir a jugar els segons 25 minuts, en els quals van competir més enfront d’un gran Warriors, que encara que va començar anotant, li costava més treball arribar fins a la zona de finalització. Revert va anotar el segon assaig del RC Ontinyent i de nou el tret de 2 punts va ser bé per a posar el 12 en el caseller local. Malgrat la gran millorança mostrada després del descans, alguns errors en les passades o en la presa de decisions prop de la zona d’assaig va privar al RC Ontinyent d’aconseguir més punts per a acomiadar-se, per aquesta temporada, del Rugbi.

El resultat final va ser de 12-80, un resultat que ressalta la superioritat, tant numèrica, doncs els nostres van arribar amb alguns jugadors tocats i van acabar amb 9 justs després de la lesió de Pablo Ferrero, com a esportiva, doncs és un equip més rodat i amb més anys de pràctica d’aquest esport que van acabar impusiéndola de forma contundent.

La lliga per a l’Ontinyent acaba el pròxim 2 de març, quan visitaran en el Camp Alter de Torrent al Bufals, en una trobada en el qual els locals seran clars favorits i els nostres eixiran a jugar sense res que perde

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Club deportivo Ontinyent gimnasia rítmica Tercer classificat en la final d’ Iberdrola

Enhorabona!