Home > Esports > Ontinyent torna a oferir als escolars un “Estiu Esportiu” com alternativa d’oci estival

Ontinyent torna a oferir als escolars un “Estiu Esportiu” com alternativa d’oci estival

torna a comptar enguany amb Escoles Esportives d’Estiu, una activitat municipal que es va deixar de prestar a la ciutat a 2001 i que es reprenia esta legislatura. El Regidor d’ , destacava la importància “que una ciutat esportiva com tinga una oferta com aquesta”.

Pepe ha assenyalat que aquest Estiu Esportiu “té un impacte molt positiu en l’alumnat i les seues famílies durant el període de vacances escolars, i així ens ho han transmès estos anys”. El programa es desenvoluparà al al llarg de tot el mes de juliol (en horari de 16:00 a 20:00 hores) i la primera quinzena d’agost (de 10:30 a 13:30 hores), sent dut a terme per monitors del programa , estudiants del grau superior d‘activitats físiques o de la llicenciatura d’ Física, que coordinaran les activitats obertes a fins a 125 alumnes d’entre 6 i 12 anys repartits per edats.

Estes activitats volen anar més enllà dels esports habituals com el i el bàsquet, donant cabuda a altres com, la pilota, activitats aquàtiques o multiaventura com ara una acampada a l’aire lliure. El tècnic d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Toni Soler, destacava la vessant “més lúdica que esportiva del programa d’activitats, ja que el que volem es educar-los en la pràctica esportiva i en l’aprofitament del seu temps d’oci”.

Pepe Pla incidia també en que el preu per als participants l’Estiu Esportiu “és molt accessible”, ja que amb 20 euros per quinzena es pot gaudir d’una oferta lúdica i esportiva de primer nivell”.  Les inscripcions es podran fer del 18 de maig al 5 de juny per als qui s’apunten a tot el mes i mig d’activitats, obrint-se a partir del 5 de juny per a aquells que només desitgen participar a una o dues de les tres quinzenes, cobrint-se les places per ordre d’arribada de les sol·licituds.

El Regidor d’Esports destacava que es tracta d’una oferta “molt assequible i interessant perquè de manera lúdica introdueix els valors de l’esport en els escolars i afavoreix la seua convivència, ja que el plantejament principal és el de jugar amb els demés, i no contra els demés”, subratllava Pepe Pla. Les matrícules es podran cursar a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

Relacionats

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Comencen les obres de la pista d’atletisme del poliesportiu d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat ja les obres de renovació de la pista d’atletisme del poliesportiu …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *