fitur 2019
Home > Esports > Ontinyent podria acollir un campus formatiu de l’escola del Futbol Club Barcelona

Ontinyent podria acollir un campus formatiu de l’escola del Futbol Club Barcelona

  • L’exfutbolista internacional Julio Alberto Moreno visita la ciutat per conèixer de primera mà les possibilitats de les instal·lacions esportives

L’exfutbolista Julio Alberto Moreno ha visitat aquest matí el poliesportiu municipal d’Ontinyent per tal de comprovar l’estat de les instal·lacions de cara a la possible realització d’un campus de l’escola del Futbol Club Barcelona (FCBEscola) a la ciutat. Julio Alberto, qui va militar entre 1977 i 1991 a l’Atlético de Madrid i FC Barcelona, sent 34 voltes internacional per la selecció espanyola de futbol, acudia a Ontinyent en qualitat de director adjunt de la FCB Escola, acompanyat pel tècnic del campus Carles Martorell.

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, els guiava al seu recorregut tant pel poliesportiu com per altres indrets de la ciutat, per tal que replegaren la màxima informació de cara a estudiar la possibilitat de la realització d’aquest campus formatiu, que en el cas de fer-se tindria lloc als mesos de juny o juliol, adreçat a xiquets i joves d’entre 6 i 15 anys. Una volta finalitzat el recorregut, Julio Alberto realitzava una visita informal a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb qui departia al voltant del projecte.

EconomyCash Juny

Pepe Pla explicava que esta visita és fruit del treball conjunt de la regidoria d’esports amb la Penya Barcelonista d’Ontinyent i la Fundació Esport Base Ontinyent, entitats a les quals el regidor agraïa el seu interès pel foment de la pràctica esportiva entre els joves “amb una iniciativa que encaixa perfectament dins la política de foment de l’esport base que estem treballant des de la regidoria d’esports”. Pla apuntava que la consecució d’aquest pla no està tancada ni serà fàcil, ja que aquest campus està molt sol·licitat arreu del món, com demostra que ja s’ha realitzat a ciutats com ara Miami, Londres, Yokohama, Osaka o Roma, “però anem a fer tot el possible per tal que els joves d’Ontinyent i La Vall d’Albaida gaudisquen d’aquesta activitat”, subratlla el regidor d’esports.

Els FCB Camp són responsabilitat de la Direcció de l’FCBEscola, que aporta els tècnics, el programa de treball i marca les directrius d’aquests esdeveniments. Els FCB Camp se centren en la formació de joves futbolistes en etapa formativa, i entre els seus objectius estan facilitar l’aprenentatge dels conceptes tècnics i tàctics del futbol d’acord amb els mètodes de treball utilitzats pel planter del Barça; participar en activitats paral·leles formatives, lúdiques i recreatives; donar a conèixer els beneficis de la pràctica esportiva, i fomentar la convivència entre xiquets i xiquetes en edats de formació de diferents procedències, cultures i inquietuds.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Natalia Sánchis, del club Fon Do Kan, aconsegueix el cinturó negre

El dissabte dia 6 de juliol, estava convocat per part de la Federació Valenciana de …