728×90 caixa onti
Home > Esports > Ontinyent – Elche: La venda d’entrades anticipades és en taquilles de l’estadi

Ontinyent – Elche: La venda d’entrades anticipades és en taquilles de l’estadi

Volem destacar que la retirada d’entrades anticipades es farà en les taquilles de l’estadi. L’horari està a la notícia. Disculpeu les molèsties

Després de la victòria davant el Formentera, l’Ontinyent encadenarà dos partits consecutius davant rivals de la mateixa zona. Després de la visita al Lleida Esportiu serà torn de rebre l’Elche CF en El Clariano, un partit que l’Ontinyent ha declarat com a Dia del Club, i que es jugarà diumenge 25 de febrer a les 12:30. Els preus reduïts estaran disponibles amb venda anticipada per als abonats, que podran accedir a l’estadi per tan sols 10 euros, tant en General, Tribuna com Llotja, depenent d’on corresponga el seu carnet. Els xiquets menors de 16 anys que són abonats entraran gratuïtament però han de retirar també una entrada.

Tant els abonats que no retiren l’entrada anticipadament i ho facen en taquilles, com els no abonats, hauran d’adquirir-les el mateix diumenge en taquilla per un preu de 15 euros en General, 20 en Tribuna i 25 en Llotja. Els xiquets menors de 16 anys, no abonats, hauran de pagar en taquilla 3 euros en General i 5 en Tribuna, en el segon cas accedint junt a un adult.
L’horari per retirar les entrades en les taquilles de l’estadi El Clariano és de dilluns a divendres des de les 10:00 fins les 14:00 i de 17:00 fins les 20:00. La venda comença esta mateixa vesprada de dijous.

També pot interessar-te

El Club deportivo Ontinyent gimnasia rítmica Tercer classificat en la final d’ Iberdrola

Enhorabona!