728×90 caixa onti
Home > Esports > Neus Torrent subcampeona autonòmica

Neus Torrent subcampeona autonòmica

Diumenge passat el club esportiu Ontinyent gimnàstica ritmica es va traslladar fins a la ciutat d’Alcoi per a competir amb el conjunt Cadet en el campionat nacional base conjunts format per cinc cèrcols, i difícil van tenir la competició, ja que van competir amb mes de 20 conjunts de la Comunitat Valenciana i on les 5 gimnastes van estar magnifiques però no van aconseguir passar al campionat d’Espanya.

Si que va aconseguir pasar al campionat d’Espanya en la copa individual base, Neus Torrent, que va realitzar un exercici de corda impecable i aconseguia pujar al podium com a subcampiona autonòmica. Neus es traslladarà el pròxim 8 de novembre per a competir en el Nacional.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent acull l’última prova de la X edició del circuit de curses populars de la Vall d’Albaida

Aquest cap de setmana es celebra l'última prova de les curses incloses dintre de la desena edició del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida organitzades per la Mancomunitat