728×90 caixa onti
Home > Esports > Neus Torrent, campiona provincial

Neus Torrent, campiona provincial

Dissabte passat 29 de setembre el club esportiu Ontinyent es va traslladar fins a la ciutat de Sueca per a competir en el campionat nacional base amb el conjunt Cadet format per Mireia, Sofia, Alba, Martina i Carolina. Elles cinc van realitzar un exercici de 5 cèrcols, tot i a pesar de cometre alguns errors, es van classificar per a la fase autonòmica.

En la copa base individual van competir en la categoria aleví amb exercicis de pilota, Clàudia Simao i Paula Gómez i en la categoria benjamin un un exercici de corda, Neus Torrent, que es proclama com a campiona provincial de la categoria benjamin de la copa base individual.

El Club esportiu Ontinyent segueix treballant sense parar, el proximo sabado el conjunt alevin absolut i el conjunt sènior es presentaren en el control per a la copa comunitat conjunt en la seu de la ciutat de Lliria i el diumenge en conjunt cadet base i Neus Torrent en la fase autonòmica del campionat nacional base i copa

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent acull l’última prova de la X edició del circuit de curses populars de la Vall d’Albaida

Aquest cap de setmana es celebra l'última prova de les curses incloses dintre de la desena edició del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida organitzades per la Mancomunitat