29/03/2024 - 13:19
Més

L’Ontinyent supera al Terrassa i continua lluitant per l’ascens a 2a B

Altres notícies

Ahir de vesprada es jugava el partit de tornada de l’eliminatòria entre Ontinyent C.F. i Terrassa F.C., corresponent a la primera ronda de la fase d’ascens a 2a divisió B. En el partit d’anada, el resultat havia sigut d’empat, 1-1.

L’encontre, disputat a l’estadi Olímpic de Terrassa, va arrancar amb una primera meitat més dominada en atac pel conjunt local, que va fer diverses aproximacions al llarg dels primers 40 minuts. Tanmateix, l’Ontinyent estava treballant en tasques defensives, mantenint el partit, i fent transcórrer els minuts, sense encaixar un gol en contra.

Abans del descans l’Ontinyent tenia alguna bona ocasió, que no va ser transformada.

En la segona meitat el Terrassa també eixia molt ficat en el partit, però la defensa ontinyentina seguia controlant les arribades dels catalans. En el minut 49, els de Miguel Ángel Mullor tenien una claríssima ocasió, en les botes de Cristo, que acabava aturant el porter local.

Tot i això, la porteria del Terrassa no seguiria a zero durant molt més temps, ja que en el minut 58, el mateix Cristo, que es trobava dins l’àrea, rebia una empenta d’Amantini, i l’arbitre assenyalava penal i targeta groga per al defensa local.

Alberto Abengózar llançava el penal, transformant-lo i deixant el còmput general de l’eliminatòria a favor dels ontinyentins.

En l’última mitja hora l’Ontinyent es mantenia fort en defensa, evitant l’èxit de les arribades locals, i encara tenia alguna ocasió en atac, que no va ser transformada. En el minut 95, després de 5 d’afegit, l’arbitre assenyalava el final i amb el 0-1 aconseguit l’Ontinyent quedava classificat per a la segona eliminatòria de la promoció per segon any consecutiu.

Hui dilluns, a partir de les 16:45 hores, l’Ontinyent coneixerà el seu nou rival en el sorteig celebrat a la seu de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol).

Últimes notícies

La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament