20/04/2024 - 0:05

L’Ontinyent s’imposa 2-0 al filial de l’At. Madrid

Victòria clara la que ha aconseguit l’Ontinyent aquesta vesprada davant l’equip madrileny. Els gols s’han produït en la primera meitat d’encontre. En els primers minuts Fran Moreno ha avançat els blanc i negres. Poc després Borja Lázaro ha fet el segon en convertir un clar penal.

Els de casa han presentat la següent alineació: David Rangel, Diego Alegre, Berna, Raúl Muñoz, Martin, Chavero, Gascón, Sergi Guardiola, Paco Sáez, Fran Moreno i Borja Lázaro. Per a substitucions estaven disponibles Jonathan, Álex, Chupi, Kikín, Jefte i Chumillas.

Els madrilenys han arrancat l’encontre amb: Javi González, Galas, Luís Ruiz, David, Miguel Ángel, Coke, Domenech, Astray, Borru, Toni Vela i Priori. A la banqueta es trobaven Ivo, Álvaro, Gregorio, Luis Fernández, Pablo, Dani Márquez, Álex i Gregori.

Els ontinyentins han eixit decidits a crear joc. Fran Moreno ha rebut un baló en la vora de l’àrea i ha retallat davant un defensor roig i blanc. La bona definició del pamplonés ha desnivellat el marcador inicial al minut 4, comptabilitzant ja 4 gols en pretemporada.

Borja Lázaro ha tingut la següent ocasió al minut 11, però el llançament ha eixit massa creuat. Els de Clarkson buscaven ampliar el marcador i el porter visitant, Javi González, s’ha hagut d’esforçar per rebutjar a córner una falta treta per Gascon des del cantó dret de l’àrea.

Els matalassers han respost amb un centre-xut del lateral dret Galas, que s’havia incorporat a l’atac. Rangel ha hagut d’atrapar al primer pal.

Els ontinyentins seguien apropant-se a la porteria rival. Una bona combinació per banda dreta ha acabat amb la centrada de Paco Sáez al nucli de l’àrea, però Borja Lázaro no ha arribat per centímetres.

El segon gol ontinyentí ha arribat al minut 35. Borja Lázaro s’ha internat dins l’àrea quan un dels centrals l’ha travat clarament provocant el penal. El llançament des dels onze metres ha estat convertit pel mateix Borja, que ha enganyat a Javi.

Els madrilenys ho han intentat, però sense massa insistència. Els blanc i negres han armat un bon contracolp que ha culminat Borja trobant el cos del porter visitant. El rebuig ha caigut a les botes de Fran Moreno, que forçat davant el central, ha tornat a trobar el rebuig del porter.

Amb el doble avantatge per part dels de Clarkson s’ha arribat al descans. 15 minuts que han donat temps per confirmar el bon resultat del filial, que ha guanyat a Bocairent per 3-4. A més, s’ha sortejat un pernil entre els socis que han comprat un número de la rifa, i que ha acabat en mans de Iván Córdoba, posseïdor del nº 1027.

En la represa la quantitat d’ocasions ha baixat, i la majoria d’elles han arribat gràcies a baló parat, principalment córners botats pels locals.

Entre el minut 60 i 70 han fet acte d’aparició tots els jugadors que es trobaven a la banqueta. Jonathan ha entrat per Rangel, Jefte per Borja Lázaro, Kikín per Fran Moreno, Álex per Paco Sáez i Chupi per Chavero.

Abans de finalitzar el temps reglamentari Berna s’ha internat dins l’àrea, ha cedit a Jefte però el remat, forçat per la proximitat d’un defensa matalasser, ha acabat en mans del porter.

Finalment, primera victòria del conjunt blanc i negre al seu feu, després de l’empat que va tindre lloc en l’amistós davant el filial.

La propera cita de l’equip tindrà lloc aquest dimarts 14 d’agost, a les 20:30 davant el Novelda C.F. a l’estadi “La Magdalena” per motiu de la 3ª edició del Trofeu Memorial Francisco Torregrosa. El dissabte 18 d’agost l’expedició ontinyentina es desplaçarà a la ciutat esportiva Carlos Belmonte per jugar davant l’Albacete Balompie.