29/03/2024 - 5:56

L’Ontinyent perd a casa i haurà de buscar la remuntada a l’estadi de l’Arcos

Ahir de vesprada, l’Ontinyent C.F. perdia en un Estadi municipal El Clariano quasi ple el partit d’anada de la segona ronda de Promoció d’ascens, davant el conjunt gadità Arcos C.F.

El conjunt local tenia la possessió del baló en els primers minuts, però a partir del primer quart d’hora d’encontre els gaditans començaven a crear perill. Minuts després, una d’aquestes aproximacions es convertiria, en el minut 33, en el primer gol del conjunt visitant, transformat per Zafra.

Abans del descans arribava una expulsió per doble groga per al davanter de l’Arcos C.F., Antonio Sánchez. Aquesta situació de superioritat numèrica pareixia donar avantatge als ontinyentins de cara al segon temps. Tanmateix, després de dues bones aproximacions dels homes de Miguel Ángel Mullor en el minut 48, un baló llarg rebut pel golejador Zafra acabaria de nou al fons de la xarxa, deixant un 0-2 al marcador del Clariano.

Mullor, per a revolucionar l’encontre, realitzava canvis que poc després donaven els seus fruits, amb el primer gol local en el minut 68, obra de Fernando. En els últims 20 minuts d’encontre, l’Ontinyent continuava insistint en atac per a buscar l’empat, però l’equip visitant, tancat en tasques defensives, ho va aconseguir impedir.

En el 95′, després de 5 minuts d’afegit, l’arbitre assenyalava la fi de l’encontre. Ara, l’Ontinyent haurà de buscar la remuntada, com a visitant, el pròxim cap de setmana a Arcos de la Frontera (Cádiz).

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa