29/03/2024 - 10:17

L’Ontinyent C.F. manté viu el somni de l’ascens amb una remuntada davant l’Arcos

Ahir de vesprada l’Ontinyent C.F. s’imposava com a visitant a l’Arcos C.F. en la tornada de la segona eliminatòria de la promoció d’ascens a 2a Divisió B. El conjunt del Clariano, que venia de perdre a casa per 1-2 en l’anada, va aconseguir un 0-2 que el classifica per a la tercera i última ronda de la promoció.

Pel que fa a l’encontre, durant la primera meitat els dos equips van disposar de les seues oportunitats. L’Arcos, que jugava a casa, aprofitava el suport del seu públic per a pressionar i crear perill amb diverses arribades en la primera mitja hora de partit. Quant a l’Ontinyent, tenia l’última ocasió del primer temps, obra de Cristo, que acabava en un lateral de la xarxa. Així s’arribava al descans, després d’una primera meitat d’anades i tornades que deixava desgastats als dos equips.

En la segona meitat l’Arcos començava avisant primer, amb dues bones rematades que detenia el porter ontinyentí, Raúl Poveda. No obstant això, en el minut 56 el conjunt del Clariano començava a decantar la balança cap al seu costat, en fer el primer gol de l’encontre, obra de Cristo.

El gol posava per davant als visitants, però calia sumar-ne altre per a poder classificar-se, motiu pel qual l’Ontinyent seguia amb les seues tasques d’atac i defensa davant un Arcos que encara tenia alguna oportunitat, tot i que començava a fluixejar.

Finalment, en el 75′, a falta d’un quart d’hora per al final, Francesc feia el 0-2 per a l’Ontinyent que feia embogir l’equip i els vora cinquanta aficionats desplaçats a Cadis.

Abans del final, els homes de Mullor encara tindrien una oportunitat per a fer el tercer. El xiulit final confirmava la classificació per a l’Ontinyent, amb una remuntada èpica com a visitant.

Aquesta vesprada l’equip blanc-i-negre coneixerà al seu últim rival de la promoció, que serà un campió de grup de la competició regular.

El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer