ua 2018
Home > Esports > L’Olleria acull demà l’Egyptian Race, primera carrera d’obstacles temàtica d’Espanya

L’Olleria acull demà l’Egyptian Race, primera carrera d’obstacles temàtica d’Espanya

L’Olleria acull demà dissabte la seua Egyptian Race, primera carrera d’obstacles temàtica d’Espanya, en la qual participaran uns 500 corredors. Les competicions està previst que s’inicien a les 17:30 hores, amb la carrera de xiquets. Simultàniament començaran les activitats alternatives, entre elles la demostració en directe de com es treballa el vidre de forma artesanal. Després d’un escalfament previ, i del ball inaugural, la primera carrera d’adults serà la Front Squad i començarà a les 18:30hores, li seguirà la d’Elit, les d’Amateur, per equips, parelles i popular, amb una diferència d’eixida de 10 minuts en cadascuna d’elles.

Durant tot este temps, i per als acompanyats dels corredors, hi haurà diferents atraccions junt a l’eixida, com ara la presència de camells i cavalls o un photocall d’ambientació egípcia, a més de l’actuació del dj Carles Tarrazo.

L’entrega de trofeus i premis està prevista per a les 22 hores, després de la qual actuarà Philantropics. Esta actuació que s’allargarà fins les 3 de la matinada.

Pel que fa als dorsals, estos es podran recollir el mateix dia d’11 a 13hores i de 17 a 19:30 hores al pavelló d’esports, on també hi haurà disponibles dutxes per a tots els corredors.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent acull el III Torneig Nacional de Jiu Jitsu

El campionat tindrà com a novetat la categoria de Benjamí en les modalitats de Ne Waza i Duo Kata