28/03/2024 - 13:53
Més

L’ESET torna a la senda de la victòria

Altres notícies

Després d’unes setmanes d’incertesa l’ESET ONTINET torna a la senda de la victòria a costa de l’ADESAVI de Sant Vicent del Raspeig. L’equip recupera bones sensacions  després de recuperar a la totalitat dels jugadors lesionats que tenia.

El partit començà amb dubtes als dos costats i l’equip no funcionava en atac, cosa que demostraven els quatre punts que apareixien al marcador. L’Adesavi va enxufar un  parell de tirs de tres consecutius que li van donar un xicotet avantatge al final dels primer 10 minuts. 15-19.

El segon quart començava amb una bona defensa de l’equip ontinyentí i amb un poc més de fluïdesa en atac. Cosa que va donar els primers parcials a favor dels blanc-i-blaus. I al final de la primera mitja part del partit el lluminós reflectia 32-31, un punt baix per l’ESET ONTINET.

La segona part continuava amb una forta defensa dels col·legials però amb molt poc encert de cara a la cistella, cosa que provocava que les diferències al marcador no foren de més de 5 punts. Els canvis per part dels ontinyentins anaven donant-se per buscar una millor combinació de jugadors que donara un millor resultat en atac i l’equip produira més en aquesta faceta del joc. Al final d’aquest quart el marcador mostrava un  48-51 a favor de l’ESET ONTINET.

A l’últim quart el nerviosisme estava patent a la pista, i la necessitat de victòries dels dos equips ho mostrava, així que els errors en atac i en defensa eren constants, però al final del partit els col·legials s’emportaren la victòria amb un marcador més que apretat. 67-68.

Al final, nova victòria per a l’ESET ONTINET que es col·loca en 12a posició a la taula de classificació amb 2 victòries i 4 derrotes.

Aquesta setmana l’ESET rep al Benifaió al Pavelló municipal d’Ontinyent a les 19:00 del dissabte.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa