19/04/2024 - 22:32

L’ESET ONTINET suma una altra victòria al primer partit de la segona volta

L’ESET ONTINET sumava el passat diumenge la seua onzena victòria de la temporada al primer partit de la segona volta. El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet viatjava fins a Sant Vicent del Raspeig i s’enfrontava a l’ADESAVI A en Sant Vicent del Raspeig, aconseguint un resultat final de 75-84.

L’equip de Nico Sánchez començava el partit amb molta força aconseguint en la primera part una diferència de fins a 23 punts, el que va declinar el partit a favor de l’ESET ONTINET, encara que a la segona part els alacantins van retallar distancies. Amb aquesta nova victòria l’equip d’Ontinyent continua líder a la classificació amb 23 punts, només amb una derrota i amb una ratxa de 5 victòries consecutives.

Sánchez declarava que “l’equip continuarà treballant al màxim per a tornar després del descans nadalenc i fer-ho en les millors condicions possibles. De moment hem començat la segona volta amb un bon resultat però no podem confiar-nos i tenim que esforçant-nos per a aconseguir continuar en la mateixa línia que fins ara” explicava l’entrenador.

La competició es reprendrà el dissabte 12 de gener a les 18:30 hores al Pavelló d’Ontinyent. L’ESET ONTINET s’enfrontarà al UA FUNDACIÓN LUCENTUM, un equip al qual van guanyar només per 2 punts a la primera volta.