20/04/2024 - 10:05

L’ESET ONTINET perd el seu segon partit de pretemporada a Port de Sagunt

L’equip ontinyentí arribava a terres saguntines, per disputar un nou partit de pretemporada, amb dues victòries consecutives que li havien donat una gran confiança, front a l’Onil a casa i a Benifaiò.  Les nombroses baixes de l’equip col·legial, Gonçalo Amador, Xavi Berjaga, Salva Valls i Jorge soler, feien difícil l’enfrontament front al Port de  Sagunt, però ja la setmana anterior li plantaren cara i guanyaren a un equip fort com és el Roquette Benifaiò.

El partit començava amb l’ESET ONTINET a un ritme molt inferior del que va demostrar la setmana anterior a Benifaiò, cosa que feia que la defensa fera aigües per tot llocs, l’atac no fora fluid i les pèrdues de pilota foren continues. Cosa que posava els primers avantatges al marcador a favor de l’equip local i Fede Cloquell, entrenador de l’ESET, demanara el seu primer temps mort a pocs minuts del començament del partit. Encara que les coses no van millorar.

Al segon quart les distàncies anaven incrementant-se, ja que la defensa de l’equip ontinyentí no millorava, i les cistelles de baix l’anella anaven produint-se sense poder controlar-ho. Al final dels primers 20 minuts, el lluminós mostrava una diferència al marcador de 13 punts a favor de Port de Sagunt.

A la represa, la defensa de l’equip ontinyentí es posava a funcionar i reduïa les diferències fins els 8 punts. Cosa que feu que l’entrenador local demanara un temps mort per tallar el ritme de l’ESET ONTINET, i tot va tornar a funcionar a l’equip local. Les diferències anaven incrementant-se  poc a poc arribant a la diferència final de 17 punts.

Aquesta setmana l’ESET ONTINET començarà la competició front al Construcciones  Iniesta d’Archena a les 19:00 al Pavelló Municipal d’Ontinyent, després que la pedrera del club dispute el Torneig  Esteban  Albert. Així que, dia de bàsquet a Ontinyent. Des de les 9 del matí fins les 9 de la nit hi haurà basquet de totes les categories al pavelló municipal d’Ontinyent.