29/03/2024 - 16:31

L’ESET ONTINET lluitarà el diumenge per mantenir-se com a líder

L’ESET ONTINET s’enfrontarà aquest diumenge contra el C.B.M BENIFAIÓ ROQUETTE, en un partit en el qual lluitarà per mantenir la primera posició al seu grup a la classificació. El joc tindrà lloc a partir de les 18:30 hores al Pavelló Municipal d’Ontinyent.

L’equip dirigit de Nico Sánchez arribarà a l’enfrontament com a líder del grup B a 1a Nacional, malgrat la derrota, la jornada passada, davant de la UA FUNDACIÓN LUCENTUM.  Quan aquest partit, l’entrenador  explicava que va ser un partit en el qual l’equip va eixir mentalment molt fred i no va estar encertat. “A la primera part vam tenir l’anotació més baixa de la temporada, encara sent l’equip més anotador de la competició. Vam aconseguir guanyar l’últim quart, però ja no era possible remuntar. Ara hem d’aprendre d’aquestes situacions i dels errors comesos per no baixar la guàrdia i continuar recollint bons resultats” explicava Sánchez.

D’altra banda, el sènior femení ESET ONTINET descansarà aquesta jornada, després de perdre el dissabte passat amb el C.D ONIL. El sènior femení del Club Martínez Valls Bàsquet ha començat la segona fase de la lliga al grup D del  Campionat Preferent i tornarà a la competició el pròxim 27 de gener, quan s’enfrontarà a casa al CB ASPE.

La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament