19/04/2024 - 2:07

L’ESET Ontinet aconsegueix sumar una nova victòria front al C.B. Guardamar

El diumenge pasat, l’ ESET ONTINET va rebre al C.B. Guardamar per encetar  en casa la segon volta de la lliga 1ª Divisió Nacional, va guanyar per 78-69.

Els col·legials necessitats de victòries, plantejaven en partit com si fos altra final, ja que els equips que també estan patint a la part baixa de la classificació havien aconseguit endur-se la victòria en els seus respectius partits, per lo que als ontinyentins sols els valia sumar. En canvi, el C.B. Guardamar venia amb una posició còmoda, després de haber-se refet de dubitatiu inici de campanya.

Amb un inici fulgurant, l’ ESET ONTINET aconseguia liderar l’ electrònic per 14-6 durant els primers 8 minuts del partit, fet que va posar les piles a l’equip de la marina baixa, que sols amb els 2 minuts restants aconseguia apropar-se molt al marcador (17-14)

L’ intercanvi de cistelles durant el segon quart, feia preveure un partit molt competit, que sols es decidiria per xicotets detalls. En aquestos minuts l’ ESET ONTINET ja no aconseguia vorer amb tanta facilitat la cistella contraria i el C.B. Guardamar aconseguí col·locar-se per davant en el marcador. Al descans l’ electrònic lluïa un 30-33.

Després del descans cap dels dos equips mostrava una excessiva solvència en el seu atac, per el que la igualtat seguia sent la tònica del partit. Per 2 punts, l’ ESET ONTINET tornava a comandar el marcador.

Al darrer quart arribà la tan esperada reacció de l’ ESET ONTINET. El joc d’atac ja fluïa millor, la defensa millorà exponencialment. El col·legials aconseguiren un parcial de 10-4 durant els 4 primers minuts, però el C.B. Guardamar no havia dit encara l’ultima paraula, i el següents 4 minuts igualaven el partit amb un parcial de 9-1 que igualava el marcador a 64-64. Quedaven 2 minuts de tensió, en els que els ontinyentins lluitarien amb totes les seves forces per fer-se amb la victòria, i així va ser. Amb la millor defensa del partit, els blanc-i-blaus negaven els atacs dels rogets, i aconseguien, amb l’ encert des de la línia exterior una diferencia, de +5 punts a falta d’un minut que junt als posteriors intercanvis de faltes personal i tirs lliures sumarien la diferencia total de +9 punts aconseguint que la victòria es quedara de nou a casa.

El diumenge a les 17  l’ ESET ONTINET visita al líder, el C.B Begastri de Cehegin (Murcia), equip que l’any passat va disputar la lliga EBA, i que debut a la crisi i a les exigències econòmiques de la federació espanyola de bàsquet, va decidir donar un pas enrere i competir a la 1ª Divisió Nacional.

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...