19/04/2024 - 23:22

L’Eset no soporta el gran encert exterior del Benifaió

L’ESET ONTINET es va desplaçar fins Benifaió dissabte per a millorar la seva situació a la taula classificatòria contra un dels equips mes en forma del grup.

El partit va començar de forma immillorable amb una gran defensa dels blanc-i-blaus, deixant sense anotar els de Benifaió en els 3 primers minuts del partit, i amb un atac fluid amb cistelles al contraactac i un parell de triples. Posant un marcador de 6-16 al minut 7 de primer quart. Però l’entrada a la pista d’Hector Rosa, base del Benifaió, va canviar tot. Amb dos triples i tres assistències, acabant el quart amb un llançament de 8 metres, donava l’avantatge al marcador per als locals. 18-16.

A partir d’aquest moment els locals ja remaven a favor de corrent i tots els tirs lliurats anaven dins, cosa que pesava molt en un equip en hores baixes com és l’ESET ONTINET. La voluntat dels col·legials no era prou per posar-se de nou en el partit, ja que cada vegada que s’intentava retallar les diferències en el marcador, el Benifaió contestava amb efectivitat.

Així s’arribà al final del partit amb el marcador final de 69-52.

Aquesta setmana l’equip ontinyentí rep el CALP, equip que ocupa la primera posició que dóna la salvació i està sols a una victòria de l’ESET ONTINET. Així que aquest partit és una de les finals que queden d’ací al final de la temporada. Es demana a tot aficionat al bàsquet a Ontinyent que s’acoste al pavelló d’Ontinyent dissabte a les 19:00 per a donar suport a l’equip i acostar-se un poc més a la salvació.