728×90 caixa onti estiu
Home > Esports > L’escola del CAVA-Stocklogistic es torna a posar en marxa

L’escola del CAVA-Stocklogistic es torna a posar en marxa

El passat dilluns 11 de setembre l’escola d’Atletisme del CAVA-Stocklogistic es va tornar a posar en marxa. Per a aquesta temporada continuem amb els entrenadors que estaven la temporada passada i tenim una nova incorporació. Vicent Guerola i Víctor Revert, tots dos monitors nacionals d’atletisme, continuaran amb els grups de velocitat, salts, fons i marxa, mentre que Toni Rubio, entrenador nacional de club, s’encarregarà del grup de llançaments. El grup d’iniciació tindrà nova monitora, perquè Tània Vàzquez no pot continuar entrenant per motius laborals. Així, serà Andrea López, graduada en Ciències de l’Educació Física i l’Esport, la que s’encarregarà dels més menuts de l’escola. Els grups i horaris seran els següents:

– Atletes de 4 a 6 anys i de 7 a 10 anys. Dilluns i dimecres de 17’30 a 18’30.
– Atletes majors de 10 anys. Dilluns, dimecres i divendres de 18’30 a 20’00.
– Grup d’adults. Dilluns, dimecres i divendres de 19’30 a 21’00.

Tot i que la pista d’atletisme encara no està acabada de renovar, els entrenaments es fan amb normalitat a les instal·lacions del poliesportiu municipal i s’espera que a final de mes ja estiguen les obres acabades, el que suposarà un important salt qualitatiu per als atletes de l’escola, els quals tindran una instal·lació renovada amb materials nous.

Font: CAVA-Stocklogistic

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa el primer pas administratiu per reclamar la convocatòria de Plenari ordinari de l’Ajuntament

El Grup Municipal valencianista ha registrat un escrit dirigit a l'alcalde Jorge Rodríguez en el qual demana el compliment de la legislació respecte a la convocatòria de sessions plenàries