728×90 caixa onti
Home > Esports > Les gimnastes de Gimnàstica Rítima clasificades per a la segona fase de la lliga Iberdrola

Les gimnastes de Gimnàstica Rítima clasificades per a la segona fase de la lliga Iberdrola

El Club Deportivo Ontinyent Gimnàstica Rítmica es va traslladar aquest cap de setmana fins a la ciutat de Guadalajara per a competir en la primera fase lliga clubs Iberdrola GR. Un total de 314 gimnastes de 14 federacions autonòmiques i 68 clubs van prendre part d’aquesta primera fase de la Lliga Iberdrola.

El club esportiu Ontinyent que pertany al grup D format per 5 clubs, 3 de la comunitat Valenciana, 1 comunitat de Madrid i un altre de la comunitat de Castella i Lleó. En ell, les gimnastes Alba vidal, Belen Penades, Neus Vidal, Sara Tolsa i Maria Senabre realitzaren els exercicis de (mans lliures, pilota, entenimentada, cèrcol, maces i cinta) on van aconseguir classificar-se en primera posició per la suma de notes dels 6 exercicis per a la segona fase de la Lliga Iberdrola, que tindrà lloc del 19 al 20 de maig.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els atletes del CAVA aconsegueixen sis pódiums al cross d’Alzira

El passat diumenge 2 de desembre es va disputar una nova edició del cross d’Alzira, …