29/03/2024 - 9:17

L’equip Cocodrilos -Planifica y Evoluciona- primer classificat al Trail Solidari d’Alcoi

El passat dissabte 27 d’octubre es va disputar una nova edició del Trail Solidari d’Alcoi, prova amb diferents distàncies que es fa per equips i en la que l’equip “Cocodrilos -Planifica y Evoluciona” va aconseguir el 1r lloc per equips mixtes en la categoria X1 de la distància de 52 quilòmetres. L’equip va estar compost per Maria Ferrero, Ricardo Borja, Marian Camarasa i Victor Sanchis van ser el vencedors de la seua categoria, aconseguint arribar els quatre junts a la meta amb un temps de 8h 40min després de sobreposar-se a les inclemències del temps i a pesar de tindre alguns problemes físics al final que van fer que hagueren de reduir el ritme.

L’equip tenia com a finalitat completar la prova i per això havien seguit la planificació dels últims tres mesos amb tota cura, resultat d’això hi han obtingut la seva recompensa. Els components destaquen la bona organització, el bon ambient viscut entre els participants i no dubten en repetir el pròxim any.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa