Home > Esports > La Vuelta 2017 podria passar per Ontinyent el dia de l’Entrada de Moros i Cristians

La Vuelta 2017 podria passar per Ontinyent el dia de l’Entrada de Moros i Cristians

Fa unes setmanes es donava a conéixer, mitjançant una filtració, la informació de les ciutats on començaran i finalitzaran les etapes de la Volta Ciclista a Espanya del 2017. La cita esportiva, que arrancarà el 19 d’agost a Nimes, al sud de França, passarà posteriorment a i entrarà en terres valencianes.

El divendres 25 d’agost, data de la setena etapa de la Vuelta, la ciutat on arrancarà la competició podria ser , tot i que no s’ha fet públic el calendari final, previst per al 12 de gener de 2017.

Eixe mateix divendres, la capital de la Vall d’Albaida estarà immersa de ple en les de , amb la celebració d’un dels actes centrals de la , l’Entrada del bàndol cristià i moro, a més de l’Entrada .

D’aquesta manera, la celebració dels dos esdeveniments a Ontinyent el mateix dia permetrà donar una empenta mediàtica important als Moros i Cristians, a causa de la gran visibilitat de la Vuelta Ciclista en diversos països, a més de l’Estat espanyol. Per segon any consecutiu la ronda ciclista passarà per Ontinyent, com ja ho va fer en 2016.

Pel que fa a la presentació oficial de les etapes i tota la resta de detalls de la Vuelta Ciclista a España 2017, tindrà lloc el 12 de gener a Madrid. Alguna de les dades de la filtració podria variar en anunciar-se els detalls oficials.

 

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Éxit als campionats d’Espanya per als atletes del CAVA

El passat cap de setmana va resultat molt satisfactori per als atletes del CAVA que …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *