728x90px covid-aj-onti-01

La gespa artificial dels camps de la Purisima s’instalará el proper mes d’Octubre

Les obres de la gespa artificial als camps de La Purísima començaran el proper mes d’octubre i s’espera que puguen estar finalitzades en gener de 2015. Estos són els terminis de què s’ha parlat hui a la reunió a la qual L’Alcalde, d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Esports, Pepe Pla, han analitzat amb la direcció de la Fundació Esport Base Ontinyent (FEBO) i responsables de l’Oficina Tècnica el procés a seguir per fer realitat l’actuació en aquestos terrenys municipals utilitzats cada setmana per centenars de xiquets i xiquetes.

Cal recordar que l’Alcaldia, la Regidoria d’Esports i la FEBO coincidien el passat mes de gener en la “necessitat urgent” de millorar estes instal·lacions de terra, que pateixen un fort desnivell que dificulta la pràctica esportiva. A tal efecte, el Govern d’Ontinyent va demanar formalment a la Diputació de València que aportara 100.000 euros per, afegits als 150.000 euros que l’Ajuntament ha decidit consignar a estes obres dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis, fer realitat l’actuació. El passat mes de març, Jorge Rodríguez signava amb el President de la Institució Provincial, Alfonso Rus, el conveni per fer realitat esta aportació, i ara només queda procedir als preceptius terminis de licitacions i adjudicacions per a començar les obres en octubre, amb una durada d’entre 3 i 4 mesos.

Jorge Rodríguez, destacava la importància de la pràctica esportiva i el seu efecte beneficiós en l’educació dels xiquets i xiquetes, “una necessitat a la que anem a donar resposta comptant amb l’ajuda de la Diputació, que ha respost favorablement a la petició formal que li vam fer des de l’Ajuntament i des de la Fundació Esport Base”. Per la seua banda, Pepe Pla incidia en “el deute històric que es tenia amb el futbol a Sant Rafel quedarà saldat amb unes instal·lacions que van a suposar un important canvi en l’ús i gaudi d’estos terrenys per part dels nostres xiquets i joves”. El President de la FEBO, Miguel Ángel Molina, agraïa “el treball i la implicació de l’Alcalde i el Regidor d’Esports, que han estat des del primer dia al costat dels xiquets de l’escola, i també de tota la Junta de Govern i l’Ajuntament. S’han portat fenomenal, han treballat molt i gràcies a això si no passa res en gener tindrem un gran regal de Reis”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La III Cursa de la Dona supera els seus registres de participació amb 1750 dones

La III Cursa de la Dona d’Ontinyent ha superat els seus registres de participació amb …