24/04/2024 - 17:02

L’ ESET ONTINET POSA CONTRA LES CORDES AL C.B. ALGINET

A aquesta jornada l’ ESET ONTINET va rebre al C.B. ALGINET, un rival dels mes durs que la categoria que compta en les seves files amb jugadors experimentats de categories superiors, com es el cas del pivot nord-americà Shawn Miller, i que pretenia emportar-se el partit d’una forma senzilla i casi sense despentinar-se.

L’ ESET ONTINET amb la plantilla al complet, destacant la nova incorporació del nou jugador de Torre Lloris (Xàtiva) Pablo Roselló, encarava el partit amb el convenciment de que el partit es podia guanyar i amb la necessitat de aconseguir victòries jornada a jornada per poder eixir de la zona baixa de la classificació.

El partit començà i l’equip d’Ontinyent dominava clarament el partit durant els primers 10 minuts. Un joc ràpid, directe, i efectiu feia que els locals dominaren el marcador 19-5 durant els primers 10 minuts. Una genial defensa sobre l’estilet ofensiu dels de la ribera feu que el C.B. Alginet no trobara la forma de encistellar amb fluïdesa.eset-ontinet-nadal-2012

Al segon quart el partit s’anivellà. Després de les rotacions en la banqueta visitant els tècnics de la ribera trobaren un quintet exterior que començava a anotar amb facilitat, basat única i exclusivament en llançament exteriors. Les diferencies es reduïen fins arribar al 29-22.

A la represa del partit, l’ ESET seguia treballant de valent per endur-se el partit, però una defensa zonal del C.B. Alginet feu que els deixebles de Fede Cloquell es vegeren frenats en el 1×1, i el ritme d’anotació baixà considerablement, fins reduir la diferencia a 1 punt a la fí del tercer quart (49-48)

Amb les espasses en tot lo alt començava el darrer quart, quan aparegueren certs fantasmes sobrevolant el pavelló. Amb una diferencia de faltes personals assenyalades considerables (12 contra l’ ESET ONTINET i 6 contra el C.B. Alginet, durant els últims 2 quarts) feren que el C.B. Alginet anotarà mes de 16 punts des de la línia de tirs lliures, mentre que l’equip col·legial no aconseguia donar una resposta contundent amb tots els seus atacs. A la fí del partit i amb un marcador final de 63-71, el C.B. Alginet aconseguida donar-li la volta al partit, mentre que encara a pesar de la derrota, l’ ESET ONTINET seguia reconstruint-se amb molt bones sensacions i amb el convenciment de que les victòries estan molt prop.