24/04/2024 - 17:33
Més

L’ Eset Ontinet lluita contra els elements i quasi aconsegueix la victoria en Murcia

Altres notícies

L’ equip ontinyentí amb importants baixes treballà de valent front al filial ACB UCAM Murcia però no pogué fer-se amb el partit.

Aquesta setmana l’ ESET ONTINET es tornava a desplaçar fins a terres murcianes per enfrontar-se esta vegada a l’ UCAM Murcia (filial ACB). L’equip de Fede Cloquell contava amb baixes importants d’ última hora, com la microrotura de fibres al bessó de Gonçalo Amador i la lumbàlgia de Pep Mollà, per enfrontar-se a un equip amb les mateixes característiques que els ontinyentins (joventut, atacs ràpids, i defenses molt intenses)

El primer quart va tindre 2 parts ben diferenciades, mentre als primers minuts el domini de l’equip ontinyentí va estar molt present, els locals no aconseguien foradar la intensa defensa vall-albaidina. A un parcial inicial a favor de l’ ESET ONTINET de 6-14 al minut 5, els locals van respondre amb altre parcial demolidor de 14-4 fins a la fí dels primers 10 minuts. L’ UCAM gaudia d’un lleuger avantatge als 10 primers minuts 20-18.

Va ser al segon quart quan la màquina blanc-i-blava començava a ser més eficient i eficaç front a la anella dels murcians. Amb unes bones rotacions de banqueta, s’aconseguí desfondar als locals, i encistellar atac rere atac sense quasi cap pèrdua de baló. Al final de la primera part la situació favorable era estava de cara per a l’ ESET ONTINET 32-38.

El temut 3er quart, va ser com en altres partits, l’espineta per a l’equip d’ Ontinyent. Els murcians aconseguien esta vegada encistellar amb molta mes facilitat que als minuts anteriors, mentre que els ontinyentins es topaven amb una defensa fàcil però efectiva que aconseguien detindre l’atac blanc i blau. Tot i açò, al final del quart el marcador era 58-55, l’ ESET ONTINET encara seguia viu al partit.

Decidits a endur-se la victòria, l’ ESET ONTINET enfilava els últims 10 minuts del partit, sabedors que una vegada arribats fins a l’últim quart, en un partit tan igualat i tan lluitat, la victòria es decantaria per l’equip que cometera menys errors.

Als primers 3 minuts del darrer quart, amb una efectivitat impressionant, l’ UCAM Murcia aconseguia despegar-se de l’electrònic amb 10 punts de diferencia. Aquest avantatge va ser ben gestionant pels murcians als minuts restants. Malgrat açò l’ ESET ONTINET no va deixar de lluitar fins al final del partit. Va aconseguir reduir la diferencia fins a 4 punts, però va ser en estos moments on l’ esgotament del partit i les baixes de l’equip, on mes es van notar i no van poder fer-se amb la victòria, en una de les places mes difícils de la categoria. A la fí del partit el marcador va ser 79-72.

Aquesta setmana ens visita el C.B. Molina, un equip que fa la goma entre 1ª Divisió Nacional i E.B.A. Els murcians, encapçalats pel seu capità Jose David Costa, el jugador mes determinant de la categoria, venen a Ontinyent a seguir l’estela del C.B. Guardamar per no perdre cap possibilitat per aconseguir l’ascens directe a lliga E.B.A.

Per la seua part l’ ESET ONTINET afronta el partit amb un nou repte, aconseguir matemàticament assegurar la categoria, front a un dels equips punters del grup B de la 1ª Divisió Nacional