Més

L’ ESET Ontinet guanya a la lliga 1ª divisió nacional front al C.D. Onil

Altres notícies

Aquest dissabte l’equip ESET ONTINET va disputar una nova jornada en la Primera divisió Nacional, esta vegada front al C.D. Onil, l’equip que va acompanyar als ontinyentins en l’ascens la temporada pasada.

Altra setmana el pavelló presentava un aspecte màgic, amb mes de 200 persones que volien recolzar als locals

Aquesta setmana Fede Cloquell comptava amb tots els efectius disponibles, a falta de Carlos Calabuig que es troba a la fase final de la recuperació de la seva lesió.

El C.D. Onil, amb un equip renovat, es presentava en la pista ontinyentina amb un balanç de victòries/derrotes igual al de l’ ESET ONTINET (1 victòria 2 derrotes), amb l’esperança de tornar a reeditar les victòries de la temporada pasada davant dels blanc-i-blaus.

El partit començava amb igualtat, amb els dos equips mesurant-se les forces i amb no moltes diferencies per part de cap equip. Dins de l’equip ESET ONTINET saben que si per cada quart aconsegueixen almenys 20, tenen ja moltes opcions d’emportar-se el partit,… i així va ser, al final del primer quart s’acomplia la mitja per als locals (21-15).

A la represa el C.D. Onil es va ficar el mono de feina i va millorar prou el seu joc. Malgrat el bon treball en defensa, el colivencs desaprofitaven ocasions per reduir la diferencia del marcador. Els ontinyentins en canvi continuaven fent la seva feina poc a poc, esta vegada amb poc encert del tir exterior, però aconseguien augmentar mínimament la diferencia (16-15).

A la segon part la potencia física dels locals era present i la anotació quasi va arribar als 30 punts en ixe quart. A la fi del 3er quart el marcador era 67 a 49, favorable per a l’equip de Fede Cloquell.

Tot i ser el quart partit que es disputava, els tècnic ontinyentins sabien de la importància de guanyar per la màxima diferencia possible, ja que al final de la temporada el basquet average pot ser decisiu a la classificació final. Amb la confiança que donen 26 punts de diferencia, els locals relaxaren el seu joc, moment en el que el C.D. Onil, a la desesperada, aconseguia maquillar l’ electrònic, rebaixant la diferencia de 26 punts de la meitat de l’últim quart fins a 14 al marcador final (90 – 76)

Al cap i a la fi, aquesta victòria va suposar aconseguir estar una setmana mes a la zona tranquil·la de la classificació.

La pròxima jornada l’ ESET ONTINET ha de viatjar fins a Sueca, on s’enfrontarà al C.B. Sueca, que tractarà de refer-se d’una derrota un tant extranya a terres murcianes davant l’ intractable C.B. Molina.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa