28/03/2024 - 17:28

L’ Eset Ontinet finalitza la temporada amb victoria front al C.B. Torrepacheco

Els ontinyentins han aconseguit situar-se en una meritòria setena plaça en la taula classificatòria.

Desprès de la victòria del diumenge passat front al C.B. La Vila, l’ ESET ONTINET es desplaçava fins a terres murcianes per tancar la temporada amb l’objectiu d’aconseguir una nova victòria i escalar les màximes posicions possibles al taulell classificatori. Esta vegada els tocava visitar al C.B. Construcciones Linares de Torrepacheco (Murcia), que també amb 11 victòries a la resta de la lliga arribava al encontre igualant en la classificació a l’equip ontinyentí.

Les ganes d’acabar la temporada amb bones sensacions feren que els col·legials disputaren un dels millors quarts de tota la temporada. L’ ESET ONTINET imposava un alt ritme en els seus atacs, mentre que en defensa el la intensitat dels deixebles de Fede Cloquell feia que l’equip pimentoner es topara front al infranquejable mur blanc-i-blau. Al final del primer quart 10-22.

Al segon quart l’ ESET ONTINET seguia amb la mateixa intensitat que durant els primers minuts, però no aconseguia despenjar definitivament al C.B. Torrepachecor que poc a poc anava afinant la punteria i amb un gran encert al tir exterior aconseguia no perdre el fil del partit. Després de 20 minuts l’electrònic lluïa un 27-39.

Després del pas pels vestidors, al temut 3er quart, l’ ESET no encertava a llevar-li el tapó a la cistella visitant, i junt a altres diferents factors, li donaren ales i opcions al C.B. Torrepacheco, que amb molta veterania aconseguia tornar-li el primer parcial a l’equip ontinyentí i igualar de nou el marcador (52-52).

Als darrers 10 minuts, l’ ESET afrontava un repte important. Jugant fora de casa, després de sofrir un parcial tan dur (-12 punts) i front a un equip en ratxa… devien posar-ho tot en pista per endur-se la victòria a casa, i poder posar com a colofó del primer any en 1ª Divisió Nacional una nova alegria per al bàsquet ontinyentí. I així va ser, amb una gran intensitat defensiva, l’atac va millorar en bon grau.

Tot i açò el C.B. Torrepacheco no va baixar els braços ni un sol moment, i durant els últims finals va tenir opcions per endur-se el partit, però la decisió i l’empenta ontinyentina ho va impedir. A la fi dels 40 minuts 68-73 favorable per als blanc-i-blaus.

Una vegada finalitzada la lliga regular, i amb aquesta ultima victòria, l’ ESET ONTINET queda situat en una meritòria 7ª plaça, al seu primer any en 1ª Divisió Nacional, igualat en victòries amb la 5ª i 6ª posició. Una estrena impressionant per un equip totalment amateur. El Club felicitat a cadascun dels jugadors que han composat aquest equip durant tota la temporada per el seu esforç i dedicació.

També volíem fer-se resó d’una noticia important per un jugador de l’ ESET ONTINET. Una vegada finalitzada la lliga regular, Cheikh Diop, d’origen senegalès, ha sigut fixat per un equip de la Primera Divisió de Guinea Ecuatorial, una aventura que el portarà a jugar front a l’ èlit del bàsquet africà. Des d’estes línies li desitgem la millor de les sorts en aquesta nova etapa

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa