28/03/2024 - 18:25

L’ ESET Ontinet cau en casa del S.C.D. Carolinas per, 67-65

Altre primer quart per oblidar lastra als col·legials durant la resta del partit.

Aquesta setmana l’ ESET ONTINET es desplaçava a Alacant on s’enfrontava front al S.C.D. Carolinas.  Per als “carolos” aquest partit era de vida o mort, ja que es jugaven matemàticament l’opció de descendre a categoria Autonómica, mentre que per als deixebles de Fede Cloquell, virtualment “salvats” la importància del partit era retrobar-se amb la victòria després d’una llarga ratxa de derrotes. Aquesta setmana contàvem, altra vegada, amb la baixa de Carlos Calabuig per un esginç al turmell.

A l’ inici del partit, la necessitat de la victòria local, feia que el Carolinas agafara les rendes del partit, anotant pràcticament en tots els atacs, i recuperant molts balons en defensa, mentre que els d’Ontinyent no trobaven el seu lloc a la pista. Faltant un minut, el marcador reflectia massa be el que passava a la pista, un Carolinas amb un extra d’intensitat posava contra les cordes a un equip que no trobava la manera d’aconseguir sumar 3 atacs amb anotació (29-15).

Al segon quart, l’ ESET ONTINET, començava a millorar en la faceta defensiva, i encara que no estaven massa encertats en l’apartat ofensiu, aconseguien parar el festival encistellador del alacantins. Un parcial de 10-16 acurtava diferencies, encara favorables per als “carolos”.

El tercer quart va ser molt paregut al segon, els locals no tenien tanta facilitat per encistellar com en el primer quart, i l’ ONTINET, no trobava la manera de poder igualar el marcador (16-16)

Amb les espasses en tot lo alt començava l’últim quart. La baixa anotació durant el partit no li venia gens bé a l’ ONTINET, ja que per experiència sabien que es jugarien la victòria als últims minuts,… i a l’èpica. Al Carolinas tampoc li convenia un final apretat, ja que amb molts jugadors carregats de personals, eixien molt perjudicats en una hipotètica prorroga.

I com si fos el final d’un llibre, la historia es va fer real. Faltant un minut per al final del partit, desprès de desaprofitar, l’equip local, de 2 llançaments de tir lliure deguts a una falta tècnica el marcador era de 66-60. Amb atacs a la desesperada, l’ ONTINET aconseguia apropar-se molt al marcador encistellant un triple i un tir de 2 punts. Amb un tir lliure a falta de 10 segons, el S.C.D. Carolinas aconseguia una exigua diferencia de 2 punts esperançadors, però el partit encara no estava finiquitat. Amb l’ultima possessió l’ ONTINET portava l’esglai a la grada blaveta amb un tir de mitja distancia, però aquest va decidir no entrar, i la victòria es quedava en Alacant.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa