19/04/2024 - 13:38

L’ESET Ontinet s’emporta un partit on van guanyar els atacs a les defenses

El partit el va guanyar l’equip que va tenir més encert als instants finals del partit. A més, destacar el debut de la nova incorporació Carlos Gil provinent del Gandia Bàsquet.

L’ESET ONTINET tornava a la competició després de la parada nadalenca, en la que es va enfrontar dues vegades amistosament al BÀSQUET PATERNA. Aquesta vegada s’enfrontava a l’ADESAVI, equip que havia guanyat tres dels últims quatre partits i s’havia col•locat amb quatre victòries al igual que l’equip ontinyentí.

El partit va començar amb unes defenses que feien aigua, cosa que va ser una constància al llarg de tot el partit. Els atacs ràpids i l’encert des de la línia de 6’25 per part dels de Sant Vicent del Raspeig feia que en els primers minuts agafaren una xicoteta distància. El resultat al final dels primers 10 minuts 21-25.

El segon període continuava amb la mateixa tònica d’atacs ràpids, però aquesta vegada els de Fede Cloquell, de la mà d’un inspirat Gonçalo Amador, conseguien aguantar les envestides que feien els visitants amb el gran encert Jose SanJuan, que a la represa acabaria amb 42 punts i jugador més valorat de l’encontre. Amb tot açò s’arribava al final dels dos primers quarts amb el marcador de 45-41.

Jose SanJuan continuava a la seva i seguia amb un encert espectacular, aquest quart l’acabaria amb 39 punts. Però els d’Ontinyent amb un bon encert de Carlos Gil, nova incorporació, i unes bones accions de Vicent Brotons mantenien amunt al marcador a l’equip local, amb 69-65.

Al tram final del partit les coses es van igualar i els nervis van aflorar, però el bon fer del recuperat Carlos Calabuig mantenia als de casa vius. Passaven els minuts i cada vegada el marcador anava estretint-se més i més fins arribar a l’últim minut de partit amb el marcador igualat, 85-85. El final del partit va ser dramàtic amb un atac errat per cada equip i la possessió en mans de Carlos Gil (jugador de l’ESET ONTINET), aquest esgota pràcticament tot el temps i llença de tres punts per a guanyar el partit, però erra amb la fortuna del gran palmeig que va fer Cheikh a l’últim segon, que fa endur-se la victòria als de casa.

Amb aquesta victòria l’ESET ONTINET és col•loca amb cinc victòries i sis derrotes al lloc nové de la classificació. La setmana que ve l’equip ontinyentí viatja fins la Vil•la Joiosa per a enfrontar-se al cuer, que aquesta setmana va donar la sorpresa al véncer a domicili al Molina Bàsquet.

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...