29/03/2024 - 11:08

L’ ESET ONTINET planta cara al líder, el C.B. GUARDAMAR

La intensitat de tot el planter ontinyentí, durant tot el partit fa tremolar als equips contraris.

Aquesta setmana els deixebles de Fede Cloquell visitaven Guardamar del Segura per tal d’enfrontar-se al primer classificat del taulell, el C.B. Guardamar, que havia aconseguit derrotar al totpoderós Molina del Segura en l’ anterior jornada.

Era el primer partit on l’ ESET ONTINET, es trobava al complet, ja que Carlos Calabuig s’incorporava a l’equip desprès de quasi 5 mesos de lesió, que l’han tingut apartat de les cantxes de basquet.

Fidel als seus principis, l’equip ontinyentí començava el partit amb els seus atacs elèctrics, sense deixar respirar al contrari, que junt a una intensitat envejable en defensa aconseguien sorprendre a l’equip de la Marina, avançant-se al marcador al primer quart 12-14.

Al segon quart la igualtat al partit era màxima, i una lleugera milloria dels locals aconseguia arribar al final de la primera part amb empat al marcador (28-28)

El guió del segon quart, es repetia al tercer. L’ ESET ONTINET sabia que el partit es decidiria als últims minuts. La rotació dels jugadors de pista era continua, amb l’ intenció de no arribar als minuts decisius sense ritme. Al tercer quart el C.B. Guardamar aconseguia un avantatge de 6 punts que serien fonamentals per al devindre del partit.

Al darrer quart, i en les espasses en tot lo alt, l’ ESET ONTINET va cremar totes les seves naus a la pista amb un joc intens i competitiu, davant d’un C.B. Guardamar, ben plantat, que va controlar les últims minuts amb veterania fent inútils els últims esforços del col·legials. Al final del partit 61-58.

Aquest any l’ ESET ONTINET està patint una ratxa de lesions greus, que els últims anys ens havien respectat. Desprès de l’esperada recuperació de Carlos Calabuig, hem de lamentar la baixa del nostre base Sergio Novoas. Sergio arrastrava molèsties al genoll durant tot el temps que duem de temporada, i desprès de fer-li les corresponents proves mèdiques, li han trobat un problema al menisc i una tendinopatia a un lligament, pels que haurà de deixar la competició des de ja fins a la operació que es realitzarà en Febrer. Des d’aquestes línies aprofitem per desitjar-li una rapida recuperació i una excel·lent tornada a les pistes. ÁNIMO SERGIO!!!

També us recordem que per al dia 23 de Desembre el Club Martínez Valls Bàsquet junt amb A.D.I.E.M Ontinyent (Asociación para la Defensa e Integración del Enfermo Mental) i amb la col·laboració de l’ Ajuntament d’ Ontinyent d’ entre altres, han organitzat una jornada benefica a favor de l’associació ontinyentina amb el lema

LA SALUT MENTAL TAMBÉ VA AMB TU

Desprès d’altres activitats de la jornada esportiva, el plat fort serà un partit amistós que enfrontarà a l’ ESET ONTINET front al Basquet Paterna, on juga l’ontinyentí Mauro Brotons, dirigit per un amic del nostre club com Nicolas Sánchez “Nico”. Un duel bonic de 2 clubs de 1ª Divisió Nacional en benefici d’una bona causa i amb sortejos de 1 Circuit SPA per a dues persones a un hotel de Calp, 5 llicencies antivirus ESET i un sopar per a dues persones al Tinell de Calabuig.

Aquesta acció solidària s’iniciarà a partir de les 18:00h amb una sèrie d’activitats que es desenvoluparan de la següent manera:

• Ral·li d’activitats infantils (18:00 a 20:00h)

Desenvolupament de jocs infantils relacionats amb el bàsquet. Els guanyadors seran premiats amb balons durant el descans del partit. Els usuaris del CRIS participaran en les activitats per a fomentar la implicació, la integració i l’acceptació dels mateixos.

Al mateix temps ADIEM disposarà d’una taula cara al públic on repartirà bosses reciclables amb fulls informatius.

• Començament del partit. ESET ONTINET – BÀSQUET PATERNA (20:00h)

Durant el descans:

1. Acrobàcies i malabars.
    2. Entrega de balons als premiats.
    3. Realització dels respectius sortejos:
    • Llicència d’ antivirus per un any (ESET ONTINET)
    • Recorregut Spa per a dues persones a Calp
    • Sopar per a dues persones al restaurant El Tinell

Venda d’entrades disponibles en el CRIS d’ Ontinyent (Sant Ignasi,38) i en taquilla

El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer