25/04/2024 - 15:07

L’ ESET ONTINET PERD 79-62 FRONT AL BASQUET BENIDORM

La igualtat durant tot el partit va desaparèixer al darrer quart del partit.

El dissabte a poca nit al pavelló de Foietes, l’ ESET ONTINET disputava front al Basquet Benidorm, la 3ª jornada de la Lliga 1ª Nacional. Els ontinyentins contaven amb tot el planter disponible, amb la ja coneguda lesió de Carlos Calabuig, que encara estarà fora de les cantxes fins un parell de setmanes més. L’equip benidormer, es uns dels equips de la zona mitja de la classificació que al final de la temporada pot tenir aspiracions per ocupar les primeres 4 places, amb permís dels equips murcians. A destacar del planter del Benidorm a Garny Garcia, un dels pivots mes determinants de tota la categoria

El partit va començar amb els 2 equips utilitzant les seves armes, l’ ESET ONTINET amb el seu característic basquet ràpid i alegre, i el Basquet Benidorm utilitzant els tirs de la seva línea exterior. Durant la primera part del partit els locals anotaren fins a 3 triples de mes de 8 metres de distancia.

Al primer quart els locals aconseguien un avantatge de 11 punts (25-14).

Fou en el segon i el tercer quart on l’equip blanc i blau es va trobar mes còmode a la pista, amb defenses mes dures i amb mes claredat a l’atac. Aquest convenciment de que podien guanyar el partit, va portar als ontinyentins a reduir la diferencia a la seva mínima expressió al final del tercer quart (56-50)

A l’últim quart un parcial inicial demolidor per part del Benidorm (14-2) durant els primers 4 minuts, férem impossible el somni de remuntada de l’equip ontinyentí, que ja a la desesperada, intentava anotar amb mes cor que cap per poder tenir alguna opció final.

Al final del partit el marcador reflectia un 79-62 per al just vencedor, el Bàsquet Benidorm.

“Malgrat que la victòria no es va poder aconseguir, sabem que aquesta es la nostra lliga, que aquest es el nivell on debem competir. Prompte recollirem els fruits del treball fet en pre-temporada i en temporades anteriors”.

La pròxima setmana l’ ESET ONTINET, rep als companys d’ascens a categoria 1ª Nacional la passada temporada, el C.D. Onil. L’equip colivenc necessita la victòria per poder enganxar-se a les posicions de meitat taulell, mentre que els ontinyentins volen refer-se de les dues derrotes sofrides front als “groguets” l’any passat i establir-se amb 2 victòries.