Més

Jornada complicada per al VAO

Altres notícies

Aquest cap de setmana ha segut complicat per als equips del Club de Volei d’Ontinyent. El dissabte l’equip sènior masculí es desplaçava a Almoradí per enfrontar-se a un equip que milita per primer any en 1ª autonòmica, però que compta amb jugadors de categories superiors en equips que han desaparegut per falta de recursos econòmics.

Les coses no van poder començar pitjor per al VAO,  que començà amb un parcial de 12 a 1 en contra, incapaços de controlar els potentíssims saques del rival i d’elaborar atacs en condicions. La superioritat de l’Almoradí era més que evident en tots els aspectes del joc. El set acabà amb un 25-10 per als locals. El segon set va transcórrer d’una manera molt semblant al primer, en tot moment l’equip local va complicar el joc dels ontinyentins amb saques potents, bloquejos molt ben muntats i contraatacs impossibles d’aturar per els jugadors del VAO. Ja amb tot pràcticament perdut, veient la diferència de nivell dels dos equips, els d’Ontinyent varen sortir a la pista sense cap tipus de pressió, i per poc dóna la sorpresa. La recepció va començar a funcionar i va permetre atacar en bones condicions, aconseguint per primera vegada al partit posar les coses realment complicades per als alacantins. El VAO es va posar per davant des dels inicis del set i, encara que no es va distanciar massa al marcador, va mantenir l’avantatge durant bona part del set, arribant a un empat a 23 i posant nerviós a l’equip rival. Però finalment, l’Almoradí va demostrar la seua superioritat i en el moment clau va estar molt encertat en el seu atac i es va anotar el set per 25-23.

Segons comenta l’entrenador, Miquel Sanchis, ha estat un inici de temporada dur, ja que és el primer any d’aquest equip i hem començat la temporada jugant contra els equips més forts de la categoria, però confiem en guanyar els propers partits i pujar algunes llocs en la classificació.

Diumenge de matí, l’equip juvenil femení rebia al pavelló d’Ontinyent al C.V. La Nucía, buscant una victòria per refer-se de la dolorosa derrota de la jornada anterior davant del C.V. Albatera. L’equip del VAO va començar molt bé el partit, aconseguint una bona renta de punts a base de bona recepció i pocs errors en atac, però en el segon tram del set, les de La Nucía van anar retallant la distància i les jugadores locals van cometre moltes errades causades pels nervis. Un set que començava molt bé per al VAO, va acabar amb un 18-25 en contra, després d’una gran remuntada del rival. El segon set va estar més igualat, i a pesar de la millora en el joc de les d’Ontinyent respecte a les jornades anteriors, no van poder imposar-se tampoc al segon set. El tercer set, que va resultar definitiu, va estar molt disputat. Es van veure punts molt llargs i molt bon joc, cap dels equips volia quedar-se darrere al marcador, que va arribar igualat fins als 24 punts, i amb un poc de fortuna, el C.V. La Nucía s’enduia el set i el partit per un 3-0 que no reflexa la igualtat que va haver en la pista.

El proper diumenge, els dos equips juguen a casa. El juvenil s’enfronta al C.V. Altea a les 10h, i a les 12 el sènior contra el C.V. Villena, dos partits, a priori, més fàcils que els de la passada jornada.

Últimes notícies

El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer