28/03/2024 - 21:31

Héctor Tolsà classificat per al campionat d’Espanya de cross

El passat diumenge 2 de febrer es va disputar el cross d’Alzira, que va acollir el campionat autonòmic escolar per a les categories de sub14 fins a sub18. El CAVA-Stocklogistic va estar representat per 24 atletes, els quals van aconseguir set pòdiums en les diferents categories. El matí va començar amb el 16è lloc de Roberto Soriano en categoria sub12. A la categoria sub14, Àfrica Chorques acabava la 18, Carla Bernabeu la 66 i Carla Garcia la 89 en xiques, mentre que en xics Ferran Reig era setè, Gabriel Donat el 13, Dani Sanchis el 16 i Enric Llopis el 53. A la categoria sub10, gran triomf per a Isabel Cháfer amb segon lloc per a Núria Gómez en un fort esprint final entre les dos, mentre que Laia Mollà acabà la 11. En xics, lloc 20 per Ferran Orquin i 21 per a Marc Micó. A la categoria sub16 gran tercer lloc d’Héctor Tolsà, el qual aconseguia la medalla de bronze autonòmica i la classificació per al Campionat d’Espanya escolar de cross, que es disputarà el proper mes de març a Pamplona. El seu company Rubén Revert acabà el 39. En la categoria sub18 Óscar Francés acabava el 9 en la millor cursa de la temporada, seguit per Saúl Cabedo en el lloc 24 i Carles Revert en el 32. En la categoria sub20 dos segons llocs per a Aina Àlvarez i Àlex Morante, mentre que en master Nacho Pastor també era segon, seguit per Rafa Ortiz en el lloc 8 i Enrique Nadal en el 41. Per últim, en la prova senior l’aieloner Rubén Barber aconseguia el primer pòdium de la seua vida en un cross en ser tercer.

A més, Joel Gandia es va desplaçar fins a la localitat toledana de Sonseca, on va disputar el tradicional cross en el que va aconseguir finalitzar en el lloc 10 en categoria sub10.

A les proves en ruta, cal destacar el lloc 44 en la categoria M40 de Javier Sanchis al Campionat d’Espanya de mitja marató disputat a el Port de Sagunt, en el que va aconseguir un registre de 1h 30′ 41.

Pel que fa a les competicions en pista coberta, les proves es van centrar divendres i diumenge al Palau LLuís Puig. Divendres, als 1500 llisos Víctor Sanz feia 4’17”93 i Àlex Morante 4’24”40, mentre que als 200 llisos Anna Ferre aconseguia fer 27”59. Diumenge, Anna Ferre feia 9’49 segons i Clara López 10’09 als 60 tanques.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa