Home > Esports > “Futbol de bronze, afició d’or”, la nova campanya d’abonaments de l’Ontinyent C.F.

“Futbol de bronze, afició d’or”, la nova campanya d’abonaments de l’Ontinyent C.F.

L’Ontinyent CF va presentar ahir per la vesprada la campanya d’abonaments per a la nova temporada 2017/2018 baix el lema “Futbol de bronze, afició d’or”. El president de l’Ontinyent CF, Adrián Márquez, va detallar en que consiteix la nova campanya que té un increment en els preus a conseqüència del canvi de categoria però d’altra banda assegura una política de fidelització de cara a la temporada següent, de forma que qui assistisca a un 90% d’encontres o més, tindrà garantit un descompte del 25% siga quina siga la seua modalitat de carnet en la temporada 2018/2019. A més, per cada carnet retirat s’oferirà com a regal un pin oficial del club.

La venda de carnets es posarà en marxa la setmana vinent, el club informarà del primer dia des del que es poden retirar, que serà sempre en horari de 18:30 a 20:30 de la vesprada entre setmana. A més, tots els menors i parats de llarga durada sense ingressos que vullguen accedir a grada General, hauran de fer-se un carnet, amb una aportació mínima de 10 euros per cobrir les despeses de gestió.

En resum, aquestes són les novetats de la nova temporada:

  • Inclusió de 4 encontres de pretemporada, que amb un preu d’entrada única de 10 euros per als majors de 16 anys, suposarà un estalvi de 40 euros per a qui assistisca als quatre partits.
  • Premi al soci fidel: 25% de descompte en el carnet de la temporada següent si assisteix almenys a un 90% d’encontres inclosos, 15.
  • Carnet per a modalitat reduïda: menors de 16 anys i parats de llarga durada en Grada General han de retirar un carnet amb una despesa mínima de 10 euros.
  • Regal d’un pin oficial per a cada soci que retire el carnet.
  • Creació de grada jove d’animació, de la qual es concretarà un preu especial en els propers dies.
  • Com sempre, cal aportar la documentació necessària per justificar la situació d’atur, jubilació (SIP) o edat (DNI).

A partir de la setmana vinent, i segons s’implante el nou sistema de gestió de carnets, hi haurà la possibilitat d’adquirir-los per internet, amb entrega gratuïta al domicili.

Font: Ontinyent C.F.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent constitueix una mesa intersectorial per coordinar la promoció de la salut al municipi

L’Ajuntament d’Ontinyent ha constituït hui una mesa intersectorial per coordinar la promoció de la salut …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *