Home > Esports > Este cap de setmana comença el 14é Campionat de Primavera de Raspall

Este cap de setmana comença el 14é Campionat de Primavera de Raspall

Des d’este cap de setmana i fins al darrer de juny, quan estan previstes les finals al carrer del raspall de Quatretonda, 221 jugadors de 14 municipis competiran en el 14é Campionat de Primavera de Raspall. Un total de 55 equips disputaran el trofeu de les categories prebenjamí, benjamí, alevins, infantils, cadets, quarta, tercera i primera. La Vall d’Albaida comptarà amb representants d’Albaida, Otos, Quatretonda, Montaverner, Castelló de Rugat, Benicolet, Ontinyent i Benigànim; la Costera del Genovés, Llocnou d’En Fenollet i Moixent; i pel Comtat participaran Muro, l’Alqueria d’Asnar i Cocentaina.

Les partides es juguen a 6 jocs en trinquets i a 8 al carrer, tot i que les dels més menuts són a cinc jocs i les d’infantils a 6. A més, es juguen amb falta al carrer i sense ella als trinquets segons les normes de la Federació de Pilota Valenciana en la seua modalitat de raspall. La puntuació és de 3 punts a la partida guanyada, excepte quan el perdedor aconseguix 4 jocs al trinquet o 6 jocs al carrer, que suma 1 punt que es resta al guanyador, excepte en prebenjamins, benjamins, alevins i infantils, la puntuació és de 3 per al guanyador i cap per al perdedor.

Pel que fa al palmarés històric, la categoria prebenjamí l’ha guanyada Genovés en les tres edicions que s’han disputat. En benjamins, han dominat Canals, Llutxent i Moixent amb dos campionats. En alevins, Albaida i Bèlgida encapçalen el palmarés amb tres primers llocs. En infantils, Castelló de Rugat, Llutxent, Albaida i Genovés han guanyat dos voltes cadascun. En cadets, Genovés compta quatre trofeus. En quarta, Llocnou d’En Fenollet en té 2; en tercera, la Pobla del Duc en té 3; i el de primera celebra la seua tercera edició i les anteriors se les van endur Bèlgida i Castelló de Rugat. En tot cas, el campió de la categoria reina serà inèdit perque hi participaran dos equips de Llocnou d’En Fenollet, el Genovés, Albaida i Otos.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El “Repte Solidari contra el càncer” arranca en un ambient festiu a Ontinyent

El ‘Repte Solidari Contra el Càncer 2018’ de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, eixia aquesta …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *