728×90 caixa onti estiu
Home > Esports > Els millors duatletes valencians lluitaran a Ontinyent per una plaça al Campionat d’Espanya

Els millors duatletes valencians lluitaran a Ontinyent per una plaça al Campionat d’Espanya

El IV Duatló d’Ontinyent repeteix com a Campionat Autonòmic de la disciplina

Pepe Pla anima a la ciutadania a animar els participants “i demostrar per què Ontinyent cada volta és més referent com a ciutat esportiva”

Els millors duatletes de la Comunitat Valenciana es donaran cita el 10 de març al IV Duatló d’Ontinyent, que es celebrarà amb l’atractiu de ser Campionat Autonòmic classificatori per al Campionat d’Espanya. La prova està organitzada pel Club Triatló d’Ontinyent i la Federació Valenciana de Triatló, amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, des de la qual el regidor Pepe Pla destacava que “seguirem recolzant en tot el que pugam a qualsevol club que ens porte una competició d’aquestes característiques a Ontinyent, perquè volem que la ciutat continue creixent com a referent esportiu a la Comunitat Valenciana”.

Presentació Duatlò Ontinyent 2013El Campionat Autonòmic de Duatló d’Ontinyent començarà des del Poliesportiu a les 9:00 hores d’eixe dia, constant la prova de 3 segments, carrera a peu, bicicleta i de nou carrera a peu, per diversos carrers de la ciutat i també per l’extrarradi. La Presidenta del Club Triatló d’Ontinyent, Alicia Llopis, explicava que el recorregut urbà es centrarà sobretot a la zona del barri del Llombo, “per no dificultar massa el trànsit al poble”, en un recorregut per a la carrera a peu que es recorrerà 4 voltes pels participants al primer segment (10’6 km), per a seguir amb 42 kms de ciclisme a una única volta, i finalment dues voltes i 5’4 km més al circuit a peu.

La participació prevista és d’un màxim de 425 participants, places de les quals hi ha reservades una part per a participants locals que encara no estan cobertes, raó per la qual els esportistes d’Ontinyent que així ho desitgen poden participar en aquest Campionat Autonòmic. Des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, el seu President, Rafael Redondo, agraïa el treball i la confiança de l’Ajuntament i del club, ja que ens agrada molt que el Campionat Autonòmic es faça novament a Ontinyent”, exposava. Redondo incidia en que “cada any tractem de millorar el campionat” i en aquest sentit explicava que enguany s’ha fet un curs de formació específica per als voluntaris “perquè volem fomentar al màxim la seguretat en estes proves”.

Des de l’organització de l’esdeveniment s’agraïa l’imprescindible treball de les més de 150 persones voluntàries que ajudaran a realitzar la prova, entre voluntaris, membres de protecció civil, efectius sanitaris i forces i cossos de seguretat, i es demanava “paciència i col·laboració” als vianants de la “Ruta del Colesterol”, per on transita gran part de la carrera a peu, i als usuaris del poliesportiu, ja que l’accés a aquestes instal·lacions no es podrà fer en vehicle entre les 8:00 i les 12:30. Pepe Pla apuntava en aquest sentit que “demanem paciència a la ciutadania i la resta d’esportistes, tractarem que les molèsties siguen les mínimes possibles, i animem a tots i a totes a eixir al carrer i animar als participants, perquè per a la ciutat és important seguir acollint esdeveniments que ens convertisquen en pol d’atracció per a gent de tota la Comunitat Valenciana”, concloïa el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Pedro Garcia, 1er classificat amb el club PyE DulceBebé

El club PyE Dulce Bebé també va pasar pels premis del circuit de curses populars …