728×90 caixa onti
Home > Economia > El regidor d’esports presenta un carnet anual d’abonament al poliesportiu amb noves prestacions

El regidor d’esports presenta un carnet anual d’abonament al poliesportiu amb noves prestacions

  • Una empresa local de salut i oci assumeix part del cost de l’elaboració dels carnets i farà un descompte als usuaris
  • Es fa efectiva l’ampliació dels horaris del poliesportiu, que romandrà obert també a migdia i els caps de setmana

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, presentava aquest matí el nou carnet d’abonament anual del Poliesportiu Municipal, al qual es vol dotar de valor afegit mitjançant noves prestacions per als usuaris. Segons explicava Pla, a la coneguda rebaixa del cost de l’abonament anual s’aniran afegint nous avantatges, com és ara el cas d’un important descompte del 20% en els serveis que ofereix l’espai de salut i oci Notoolate, una empresa ontinyentina que ofereix serveis professionals vinculats a l’esport i la salut com ara fisioteràpia, psicologia esportiva, dietètica o nutrició.

“Pensem que recolzar les iniciatives de les empreses locals és positiu, perquè incentiven la promoció econòmica al poble, un dels objectius bàsics del nou govern”, destacava Pepe Pla, qui puntualitzava que en aquest cas concret, “alhora que oferim noves prestacions als usuaris del carnet, aconseguim un estalvi en els costos que suposa la seua creació, ja que l’empresa pagarà una part proporcional del mateix, a canvi d’un espai de propaganda que anirà ubicada al revers de la targeta d’abonament”.

Mauro Rabadán, gerent de l’empresa Notoolate, que compareixia junt a Pla davant els mitjans de comunicació, expressava el seu agraïment al consistori ontinyentí i al regidor d’esports en particular per la seua receptivitat a una idea “que va partir de la nostra empresa, i ha estat ben atesa pel regidor”. Segons explicava, “pensem que beneficia a tots, ajuntament, empresa i usuaris. Després de mesos de converses, estem satisfets de poder contribuir a la millora de la salut de les persones abaratint els nostres preus, i encara ho estarem més si la gent es trau el carnet i ens visita”, assenyalava.

El regidor d’esports, que també agraïa a l’empresa la seua iniciativa i aposta per l’esport d’Ontinyent, va confirmar que ja ha començat el periode d’inscripcions per obtenir l’abonament. L’edil va aprofitar per recordar que des del passat 1 de gener han entrat en vigor les noves tarifes, que rebaixen el cost de l’abonament anual a 20 euros (front als 48 que venia costant fins ara). Els preus de lloguer de les pistes es normalitzen, però seguiran sent més barats que els d’altres poblacions del mateix tamany que Ontinyent i inclús que algunes més menudes. El regidor destaca que “el Poliesportiu el paguem entre tots, i dins d’això, pensem que és just que pague mes qui més utilitze les instal.lacions, i que qui fa un ús més reduït no es veja obligat a pagar per uns serveis que no utilitza”.

Pla també incidia en que ja està en marxa altra novetat destacada que entrava en vigor amb l’entrada del nou any, com és l’ampliació de l’horari d’apertura del Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, on es pot accedir tots els dies de la setmana, i també dilluns de mati, diumenge de vesprada, i a migdia, quan fins ara estava tancat. Així, el recinte està obert de 8:00 a 23:00 hores de dilluns a divendres, de 8:00 a 22:00 els dissabtes i de 8:00 a 21:00 els diumenges durant tot l’any. En paraules del regidor, “oferir la possibilitat de fer esport qualsevol dia afavoreix la pràctica esportiva, a més que era una demanda de molts usuaris el poder tenir la possibilitat de fer esport fora del seu horari laboral”.

Tot i que per l’ús de les pistes s’haurà de pagar, tal i com van dir en novembre, l’entrada al Poliesportiu és gratuïta ja que el nou Govern, com es va avançar, vol que aquest no siga sols un lloc per a competir i utilitzar per part dels esportistes, sinó també per al seu ús com a lloc d’esplai per a majors i menuts, “ampliant la seua concepció a la d’un gran parc públic, el parc més gran de la ciutat”, destacava Pla.

[adrotate banner=”13″]

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Irene Calabuig i Joel Gandia guanyadors a Teulada i Genovés

El passat cap de setmana els atletes del CAVA-Stocklogistic van disputar diverses proves en ruta …