728×90 caixa onti
Home > Educació > El programa “Més que tennis” arriba al Centre Ocupacional José Antonio Bodoque

El programa “Més que tennis” arriba al Centre Ocupacional José Antonio Bodoque

El Centre Ocupacional José Antonio Bodoque d´Ontinyent està d’enhorabona ja que se’ns ha concedit el Programa Més Que Tennis-Fundació Rafa Nadal Special Olympics.

Aquest projecte que va nàixer en 2010 gràcies a la col·laboració de la Fundació Rafa Nadal i Special Olympics, consisteix en la concessió d’una subvenció econòmica per al desenvolupament d’una escola de tennis amb esportistes amb diversitat funcional i intel·lectual. Gràcies a aquest programa 12 esportistes del nostre centre podran entrenar durant tot l’any amb entrenadors especialitzats i amb el material més adequat.

Des del Centre assenyalen que “és un centre pioner en la pràctica esportiva de persones amb diversitat funcional i intel·lectual, acumulem més de 20 anys d’experiència en la pràctica de diverses modalitats esportives. Una d’elles el tennis que forma part de l’activitat setmanal dels nostres usuaris més de 19 anys. Per tot açò que se’ns concedisca aquest programa ens omple de satisfacció”.

A través de la pràctica del tennis, “Més que Tennis” té per objectiu potenciar la integració en la societat en condicions d’igualtat dels joves amb discapacitat intel·lectual; millorar els aspectes físics, de coordinació, psíquics, emocionals i socials; transmetre valors com l’esforç, la companyonia i la superació personal, i reforçar la cohesió i satisfacció de l’entorn familiar. A més com a novetat, enguany es possibilita que tres dels esportistes del centre viatgen al costat d’un entrenador i un jugador unificat en el mes de Setembre a Mallorca per a participar en La Trobada Mes Que Tennis que se celebrar en les instal·lacions de la prestigiosa acadèmia Rafa Nadal. Una ocasió única per als nostres esportistes.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzada l’adequació de la nova zona verda del Campus

Aquest espai permetrà a la Universitat de València comptar amb terrenys que en un futur poden ser emprats per a ampliar les infrastructures educatives